Hoppenbrouwers breidt uit in Kaatsheuvel: van CV-installaties tot warmtepompen

Hoppenbrouwers

In 2019 is Hoppenbrouwers Techniek, al meer dan honderd jaar bekend installateur in Brabant, uitgebreid met een gespecialiseerde vestiging Werktuigbouwkunde in Kaatsheuvel. Hier draait alles om cv-installaties, warmtepompen, waterinstallaties, riolering, sanitair, ventilatie en airconditioning.

Hoppenbrouwers Kaatsheuvel, voorheen Central Heating, draait op volle toeren om al hun klanten te kunnen bedienen. Ook in deze tijd zijn er genoeg uitdagingen. Naast het ontzorgen van hun zakelijke klanten is er bijvoorbeeld de verwachting dat na de zomer 10.000 particuliere CV-ketels uit Kaatsheuvel en omstreken worden onderhouden en eventueel vervangen.

Duurzame ketels

Vestigingsleider Erik van Dommelen ziet hierin de duurzame trend zich ook voorzetten: “De wens naar hybride ketels (combinatie van een CV-ketel en een warmtepomp) wordt steeds groter bij huishoudens. Ook stijgt de vraag naar gasloze nieuwbouwwoningen nog steeds. Gelukkig hebben we veel ervaren medewerkers die constant op zoek zijn naar de meest innovatieve oplossingen.”

Hoppenbrouwers Techniek heeft inmiddels 12 vestigingen en blijft de komende jaren uitbreiden. De projecten die zij doen zijn verspreid door heel Nederland. De uitdaging als gespecialiseerde vestiging in werktuigbouwkunde binnen Hoppenbrouwers is om verbinding te zoeken met andere teams. “Het is de droom om zoveel mogelijk gecombineerde projecten te maken samen met elektrotechniek. Dit zorgt voor efficiënt werken en de klant ontzorgen door het aantal bouwpartners te verlagen”, aldus Erik.

Hoppenbrouwers Techniek

De discipline werktuigbouwkunde is niet nieuw voor Hoppenbrouwers Techniek. Het behoort tot het brede aanbod dat de technisch dienstverlener hun klanten aanbiedt. Maar met de komst van vestiging Kaatsheuvel wordt werktuigbouwkundig werken naar een hoger niveau getild. Hoppenbrouwers Kaatsheuvel is een gespecialiseerde vestiging in werktuigbouwkunde met meer dan 50 jaar ervaring waar hard wordt gewerkt aan diverse projecten bij zowel zakelijke als particuliere klanten. De ervaren medewerkers kunnen wel wat hulp gebruiken met alle uitdagingen. Er zijn dan ook verschillende vacatures! Wil jij weten naar wie ze op zoek zijn? Kijk dan op de website.