Horeca, administratief, marketing & meer: de leukste vacatures in de regio Tilburg op een rij!

De leukste vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk je graag in de regio Tilburg? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Diverse werkgevers zijn namelijk op zoek naar personeel. Wij zetten ook deze week de leukste vacatures voor je op een rijtje. Lees snel verder.

Uitgelichte vacatures

LOC Brewery zoekt parttime hulpkok

Ben jij een bevlogen kok, lijkt het je leuk om te experimenteren met mooie ingrediënten, wil je werken op één van de hotspots in de Tilburgse Spoorzone én ben je 20 tot 25 uur per week beschikbaar? LOC Brewery is op zoek naar een hulpkok. Je ontvangt een marktconform salaris, maandelijkse fooi, eerlijke werktijden (je sociale leven is ook belangrijk) en gaat uiteraard mee naar de gezellige personeelsuitjes.

De Harmonie zoekt topper in de bediening

De Harmonie is een prachtige horecazaak in de Stationstraat in het Tilburgse Dwaalgebied. De straat werd afgelopen periode flink verbouwd, maar is nu weer open. Daarmee is het één van de mooiste straten van de stad geworden. De Harmonie krijgt het dan ook drukker en is op zoek naar versterking voor in de bediening. Ben jij 16 tot 24 uur per week beschikbaar, heb je ervaring in de horeca, ben je flexibel inzetbaar en gastgericht? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Werken bij ’t Taphuys

Je kent ’t Taphuys wellicht van de gigantische tapwand in de zaak. Afgelopen winter is de zaak op de hoek van het Piusplein en de Paleisring na een flinke verbouwing weer open. Lijkt het jou gaaf om onderdeel uit te maken van dit mooie horecabedrijf? Ze hebben momenteel verschillende leidinggevende functies openstaan.

De Mandemakers Groep zoekt administratief medewerker orderverwerking

Wil jij afwisselend thuis en op kantoor werken in een administratieve functie waarin jij elke order controleert, aanvult en corrigeert, zodat de klant exact de bestelde keuken ontvangt? De Mandemakers Groep is op zoek naar een administratief medewerker orderverwerking. Het betreft een functie voor 32 tot 40 uur per week. Ben jij ondernemend, heb je ruimtelijk inzicht, oog voor detail en maak je graag onderdeel uit van een hecht en betrokken team? Solliciteer dan snel!

Meer leuke vacatures

Bovenstaande vacatures zijn slechts een kleine greep uit het totaalaanbod aan leuke vacatures in de regio Tilburg. Zit jouw droombaan hier nog niet tussen? Bij onderstaande vacatures wellicht wel.

Online vacaturebank

Natuurlijk staan er nog veel meer vacatures in onze vacaturebank. Dus staat hier nog niet tussen wat je zoekt? Klik dan snel hier voor meer vacatures!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden