Horeca, marketing, techniek en meer: de leukste vacatures in regio Tilburg van deze week

De leukste vacatures in Tilburg

Maandag vacaturedag! We beginnen de week weer goed met een selectie van de leukste vacatures uit onze online vacaturebank. Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan in de regio Tilburg? Lees snel verder en misschien heb jij binnenkort wel een nieuwe job. 

Werken bij Fujifilm

Fujifilm Tilburg biedt het beste van twee werelden: Japanse kwaliteit gecombineerd met Nederlandse nuchterheid. Fujifilm produceert kwaliteitsproducten met geavanceerde technologieën voor een internationale, dynamische markt. Fujifilm is daarin succesvol vanwege het kwaliteitsbewustzijn, het innovatief vermogen en het teamwork van haar medewerkers. Bij Fujifilm vormen de medewerkers het belangrijkste kapitaal. Fujifilm doet haar best om medewerkers zich thuis te laten voelen in het bedrijf en met plezier naar het werk te laten komen. Werken bij Fujifilm betekent goede arbeidsvoorwaarden, mogelijkheid tot ontwikkeling en leuke activiteiten buiten het werk. Enthousiast geworden? Wij zetten de openstaande vacatures bij Fujifilm voor je op een rijtje:

Werken bij Prins Heerlijk

Bij Prins Heerlijk leren en werken jongeren met (ernstige) leerproblemen en/of verstandelijke beperking in de horeca, detailhandel of zorg en dienstverlening. Jongeren doorlopen een individueel leertraject, volgens het concept “speciaal MBO in bedrijf”. Dat wil zeggen: in het bedrijf of bij een werkgever, kleinschalig, met een individuele leerlijn, praktijkgericht, met passend onderwijsmateriaal en continuïteit van begeleiden. Prins Heerlijk is een sociale onderneming waarin veel vernieuwing en ontwikkeling plaatsvindt. In verband met uitbreiding van het horeca team en de groei van Prins Heerlijk zoeken ze leermeesters voor in de keuken en bediening. Als leermeester ben je gastheer/-vrouw, sta je in de keuken en maak je samen met de leerlingen verse maaltijden en dranken klaar. Ook help je tussendoor nog even de gast bij de kassa en zorg je ervoor dat de leerlingen aan hun taken en leerdoelen hebben gewerkt die dag!

Meer leuke vacatures

We hebben nog veel meer toffe vacatures in onze vacaturebank staan. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in regio Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden