Horeca Piushaven plaatst in de weekenden en bij lekker weer skihutjes op de kade

skihutjes piushaven winter

Verschillende horecazaken aan de Piushaven zijn weer creatief geweest. Om het aan de haven wat gezelliger te maken en wandelaars te voorzien van wat lekkers, plaatsen een aantal horecazaken in de weekenden en bij lekker weer skihutjes op de kade. Hier kun je terecht voor een kop koffie, thee, glühwein, Schrobbelèr, broodjes, soep en andere lekkernijen. 

Foto: Freddie de Roeck

De skihutjes komen in ieder geval te staan bij de volgende zaken:

Natuurlijk kun je ook bij zaken als Porto, Stadsbrouwerij013 en bij het hutje van Vittorio nog steeds heerlijke dingen afhalen tijdens je wandeling.

Skihutjes Piushaven

Bij lekker weer is het best druk aan de Piushaven, merkt Thomas Indefurth van Eethuis Twintig op. “We willen het gebied rondom de Piushaven sfeervol houden. Daarnaast bieden we wandelaars de mogelijkheid wat lekkers aan te schaffen tijdens hun wandeling. Tegelijk steunen ze lokale horeca.”

De skihutjes worden voor de deelnemende zaken – die een stuk uit elkaar liggen – geplaatst. Zo wordt de drukte gespreid. Om het nog sfeervoller te maken worden er her en der ook vuurkorven bij de skihutjes geplaatst. Ook de drijvende sfeerverlichting op de haven blijft nog even drijven. De tekst ‘Merry Christmas’ wordt wel verwijderd.