Horeca, theater & veel meer: dit zijn de leukste vacatures in Tilburg

Nieuwe week, nieuwe kansen! Iedere maandag geven we je een zetje in de goede richting in de zoektocht naar een toffe baan. Daarom zetten we de leukste vacatures in Tilburg voor je op een rijtje. Er staan ook weer een hoop toffe vacatures in onze Instagram vacaturebank en in de vacaturebank op onze website. 

Uitgelichte vacatures

Villa Vredelust zoekt souschef/zelfstandig werkend kok

Als souschef kook je de mooiste en lekkerste gerechten, stuur je de keuken aan en verzorg je de bestellingen. Daarnaast bewaak je de kwaliteitsstandaard van Villa Vredelust, geef je leiding aan het keukenteam en zijn jouw bestellingen zo correct ingeschat dat er zo min mogelijk eten verspild wordt. Met jouw skills zorg je ervoor dat elk gerecht telkens weer perfect de keuken verlaat. Je bent energiek, niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je beschikt over een goede smaak.

Factorium Cultuurmakers zoekt hoofd cultuureducatie

Factorium Cultuurmakers is op zoek naar een hoofd cultuureducatie. Als hoofd cultuureducatie ben je vaak lekker creatief bezig, zo sla jij makkelijk een brug tussen de inhoudelijk ideeën van het management en de uitvoering daarvan. Daarnaast werk je besluitvaardig en maak je beslissingen op basis van argumentatie. Hier krijg je een hoop voor terug zoals fijne collega’s, mogelijkheden in zelfontwikkeling en werk je onder goede arbeidsvoorwaarden.

Factorium Cultuurmakers zoekt hoofd onderwijs

Heb jij een brede maatschappelijke belangstelling én goede sociale vaardigheden? Dan is Factorium op zoek naar jou! Als hoofd onderwijs geef je leiding aan een team van consulenten gespecialiseerd in cultuuronderwijs in primair en voortgezet onderwijs. Binnen deze afdeling van Factorium werken, soms in vaste dienst en soms op zelfstandige basis, jaarlijks tientallen kunstenaars/docenten in cultuurprojecten op scholen.

Meer toffe vacatures

Instagram vacaturebank

Sinds kort hebben wij ook een vacaturebank op Instagram! Wil jij nooit meer een leuke vacature missen? Volg dan ons nieuwe Instagram account! Op het account – genaamd vacaturebank_tilburg – komen de allerleukste vacatures van Tilburg en omstreken online. Zo kunnen wij jou nog veel beter helpen met de zoektocht naar een leuke baan. Benieuwd? Volg ons vacature account hier!

Meer vacatures

Wil je weten waar je nog meer aan de bak kunt gaan in Tilburg en omgeving? Onze vacaturebank staat altijd bomvol met vacatures. Wil je niks missen van het vacature aanbod in Tilburg? Twijfel niet en abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.
Naam
Hidden