Horecabroers slaan handen ineen met oliebollenverkoop

Dit jaar kun je aan het bruisende Piusplein en op de parkeerplaats van het Reeshofpark terecht voor de lekkerste oliebollen. Broers – en Tilburgse ondernemers –  Ricky en Eddy Spijkers hebben de handen ineengeslagen waardoor je de heerlijke oliebollen van De IJsvlinder nu ook in het centrum van Tilburg kunt komen ophalen.

Familieproject

Het bijzondere aan deze oliebollen is dat het recept op basis van een familierecept gebakken is. Daarnaast zijn de oliebollen afgetopt met extra veel saamhorigheid en liefde. Een echte Tilburgse oliebol dus. “In de nacht van 30 op 31 december gaan Eddy en ik al beginnen met het maken van de oliebollen. Het zou leuk zijn als we er een traditie van kunnen maken”. Vertelt Ricky Spijkers trots tegen ons.

 

“We mochten bij RIX voor het eerst mensen ‘normaal’ ontvangen tijdens de feestdagen. Dat voelt een beetje raar. Ik ben al drie jaar ondernemer in de Tilburgse binnenstad en nog steeds doe ik dingen voor het eerst.” Na nog geen half jaar open zijn geweest moest Gastrobar RIX haar deuren sluiten vanwege de coronamaatregelen. Gelukkig is Ricky strijdvaardig, zo startte hij een VR-restaurant waar mensen alsnog in het restaurant konden eten. Daarnaast organiseerde Ricky nog veel meer, zo kwam hij op het idee om rond de jaarwisseling een oliebollen pick-up point te organiseren. “Eigenlijk wilde ik dit jaar geen oliebollen verkopen, maar toen mijn broer uitpakte met de oliebollen van De IJsvlinder kon ik het niet laten.”

Bestellen & Afhalen

De oliebollen zijn binnen no-time af te halen op 31 december bij de parkeerplaats van het Reeshofpark en op de laden- en lossenstrook van het Piusplein. Er wordt alleen gebakken op bestelling, dus bestel snel via de website van De Groene Vlinder of via de site van Gastrobar RIX. Daarna is het zo gepiept: je nummertje doorgeven, je bestelling in ontvangst nemen en je kunt weer wegrijden. En kijk even hoe lekker de oliebollen eruitzien!

Winactie

Wij mogen van de goedlachse broers twee mensen blij maken met tien heerlijke oliebollen! Het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken is de prijsvraag hieronder juist invullen! De winnaar krijgt op 29 december een berichtje van ons.

Hoe oud is Gastrobar RIX?

A) 3 jaar

B) 5 jaar

C) 1 jaar

Oeps! We konden je formulier niet vinden.