Horecakwaliteit in je eigen keuken: Horesca Smulders start webshop voor particulieren

SmulGRO

Wil jij, nu alle horeca gesloten is, een keer producten van horecakwaliteit in huis halen? Horesca Smulders, een lokale horeca groothandel, is gestart met SmulGRO: een webshop speciaal voor particulieren. Het assortiment, dat inmiddels uit bijna 1.000 producten bestaat, bevat van alles. Van Cup-A-Soup in grootverpakking tot culinaire smaakversterkers (die in restaurants worden gebruikt) tot de lekkerste snacks uit jouw favoriete cafetaria.

Let op: alleen afhalen is mogelijk! Bestel jouw producten vóór 12.00 uur en ze worden dezelfde dag nog voor je klaargezet. Je kunt je boodschappen van horecakwaliteit dan tussen 15.00 en 17.00 uur komen afhalen aan de Edisonstraat 9 in Goirle. Bestel je na 12.00 uur, dan staan je boodschappen de werkdag erna voor je klaar.

Het assortiment

Het complete assortiment wordt dagelijks geüpdatet met nieuwe artikelen, zodat er elke dag iets nieuws te ontdekken is. De webshop is onderverdeeld in droogwaren, gekoelde producten en diepvries producten. Een aantal populaire artikelen zijn black tiger gamba’s, koekjesdeeg, Topking vlamtosti’s, Remia truffelmayonaise en gemarineerde spareribs van Frying Dutchman. Maar ook kun je veel grootverpakkingen vinden zoals soepen van Knorr professional, kilo zakken pasta (handig) en nog veel meer.

Daarnaast heeft SmulGRO een outlet. Hier vind je diverse producten die wat korter op de houdbaarheidsdatum zitten. Deze gaan dan ook weg voor een aantrekkelijke prijs (tot wel 70% korting)!

Lokaal bedrijf steunen

SmulGRO is een initiatief van Horesca Smulders, een groothandel welke voornamelijk de horeca sector als klant heeft. Door de acute sluiting van de horeca heeft ook de horecagroothandel nagenoeg geen omzet meer. Ze zitten daarom met enorme voorraden waarvan sommige producten kort houdbaar zijn. Hierdoor is het idee ontstaan om producten aan te gaan bieden aan particulieren.

Door te bestellen bij de webshop steun je niet alleen een prachtig lokaal bedrijf in deze moeilijke tijd, maar je helpt Horesca ook van de voorraad af, waardoor er sprake is van minder voedselverspilling. Kortom: twee vliegen in een klap!