Horecaondernemer Rick Broers start naast Feestcafé de Prins een nieuwe friettent in de binnenstad: ’t Paleis

Cafetaria 't Paleis

Op de muur in de nieuwe frietzaak aan de Paleisring hangt prominent de quote: “Verse Boederijfriet toont onze liefde voor het vak, daarom zullen wij niet snel kiezen voor gemak.” Onder dit motto opende Rick Broers afgelopen november zijn nieuwe zaak: Cafetaria ’t Paleis. Het pand stond voor de invulling door deze cafetaria al vijftien jaar leeg. Nu worden er heerlijke verse frietjes gebakken! 

En dat is bijzonder te noemen. Want Rick heeft met Feestcafé de Prins een zaak aan de Paleisring die alweer een aantal maanden gesloten is. Toch kiest de ondernemer om te blijven ondernemen en opende hij een friettent en volgt er binnenkort ook nog een Italiaans restaurant met de naam Palazzo.

De eerste maanden waren volgens Rick erg positief. “De reacties op onze producten zijn goed en steeds meer Tilburgers weten ons cafetaria in de binnenstad te vinden. Ook vind ik het mooi om te zien dat veel klanten ook terugkomen omdat ze onze boerderijfriet zo lekker vonden.”

Speciale actie voor de Tilburg.com volgers

Want Cafetaria ’t Paleis is niet zomaar een friettent. Ze onderscheiden zich namelijk met verse boerderijfriet. En die moet heel Tilburg volgens Rick proeven. Daarom heeft hij speciaal voor de volgers van Tilburg.com een actie opgezet.

Voor €5,-  krijg je namelijk twee keer een portie friet, twee keer een frikandel of kroket en een bakje mayonaise of curry. De actie loopt tot en met zondag 14 februari en is geldig bij afhalen op vertoon van dit artikel.

Meer informatie

Wil je meer weten over Cafetaria ’t Paleis? Volg ze dan vooral op Facebook. Hier kun je op de hoogte blijven van actuele acties.

Je vindt Cafetaria ’t Paleis aan de Paleisring in de binnenstad van Tilburg. Je weet wel: die gezellige horecastraat met onder andere Feestcafé de Prins, Ruby’s Irish Pub, The Cat’s Back en ’t Elfde Gebod. De zaak van Rick is op deze momenten geopend:

  • Maandag: 12:00 – 20:00 uur
  • Dinsdag: 12:00 – 20:00 uur
  • Woensdag: 12:00 – 20:00 uur
  • Donderdag: 12:00 – 20:00 uur
  • Vrijdag: 12:00 – 21:00 uur
  • Zaterdag: 12:00 – 21:00 uur
  • Zondag: 12:00 – 21:00 uur

Ook goed om te weten: Cafetaria ’t Paleis bezorgt ook. Meer informatie hierover vind je op de website.