logo

Horecaondernemers Piusplein lanceren nootpakket: speciaalbieren, bordspellen, muzikale noot en meer

De horecaondernemers op het Piusplein hebben weer iets leuks bedacht: een nootpakket. Een idee van Björn Jansen van Slagroom Eten & Drinken. “Toen we om 22:00 uur moesten sluiten, zagen we dat mensen naar de supermarkt gingen om snel biertjes in te slaan. Daar willen we op anticiperen.”

En dus zocht Björn contact met Ollie’s in de tuinstraat. Daar werden in mum van tijd 100 nootpakketten gemaakt. Met notensalami van De Walhoeve, notenkaas en twee bordspelen: noten, kaas en eieren & mens erger je noot. De pionnen van het laatstgenoemde bordspel zijn m&m’s. Uiteraard de gele editie met nootjes erin. De nootpakketten kun je naar eigen smaak aanvullen met het bierassortiment van de kroeg. Ook krijg je een QR-code die je kunt scannen om op de playlist van de horecazaken aan het Piusplein terechtgekomen. Een muzikale noot dus.

“De eerste 100 vliegen er doorheen. We verkopen ze vandaag aan onze gasten op het terras en de mensen die nog een hapje komen eten of komen borrelen.” Maar de verkoop gaat hard en dus laten de horeca-ondernemers op het Piusplein nootpakketten bij maken.

Bestel je nootpakket

Je kunt een nootpakket aanschaffen bij de volgende horecazaken aan het Piusplein:

  • Gastrobar RIX
  • Slagroom Eten & Drinken
  • Café Bolle
  • Café Brandpunt
  • ’t Taphuys

Een nootpakket – bestaande uit de bordspelen, notenworst, notenkaas en m&m’s – kost €12,50. Je kunt ze naar eigen smaak aanvullen met de bieren van je favoriete horecazaak. In de praktijk kies je dus van de bierkaart van je favoriete zaak wat biertjes uit en komt dit bedrag bovenop het nootpakket erbij.

“Op deze manier willen we ook onze drankvoorraden opmaken. En uiteraard de mensen thuis het Piusplein gevoel meegeven tijdens deze nieuwe lockdown.”

Wil je een nootpakket bestellen? Stuur een mailtje naar info@slagroomtilburg.nl, info@cafebrandpunt.nl, info@cafe-bolle.nl, info@rix-tilburg.nl of info@tayhuystilburg.nl.