Horecawijnen nu ook voor particulieren te koop: Tilburg Maakt Mij Blij redt wijnen van Wijnkoperij La Persistance

Tilburg Maakt Mij Blij reddingsactie

Onlangs startte Tilburg Maakt Mij Blij een reddingsactie voor ondernemer Huub van den Muijsenbergh van Wijnkoperij La Persistance. Door de horecasluiting zit hij met 24.000 flessen wijn waar hij geen bestemming voor heeft. Inmiddels zijn er al 5500 flessen gered. Per doos gaat €9,- naar de horecaondernemers die tot Huub zijn klantenkring behoren. Denk bijvoorbeeld aan Kok Verhoeven. 

“Met deze reddingsactie maken wij weer heel veel mensen blij,” legt Thibaud van der Steen van Tilburg Maakt Mij Blij uit. “Allereerst natuurlijk Huub en zijn wijnboeren, want door onze hulp kan Huub straks weer nieuwe wijnen bij hen afnemen. Maar daarnaast natuurlijk ook de Tilburgse wijnliefhebbers. Die kunnen voor een mooie prijs een Horeca Surprise Box in huis halen, met daarin zes exclusieve horecawijnen.” Doordat er per verkochte doos €9 naar de lokale horecaondernemers gaat, is er ook voor hen al bijna €9000 opgehaald.

Een mooie start

Dat er tot nu toe 5500 flessen wijn zijn verkocht, betekent ook dat er voor 18500 flessen nog geen bestemming is gevonden. Er wordt dan ook druk gezocht naar manieren om de wijn aan de man te brengen. “We grijpen alle kansen aan om deze reddingsactie tot een succes te maken. Zo krijgen wij bijvoorbeeld veel vragen naar boxen met enkel witte of rode wijn, dus deze bieden we nu ook aan. En onze noodkreet zie je nu ook op gesponsorde billboards langs de weg. Geweldig!”

Help jij mee?

Via deze link kun je voor €64,50 een Horeca Surprise Box bestellen met daarin zes kwalitatief hoogstaande wijnen die normaliter niet voor particulieren te koop zijn. Hierbij kun je denken aan Les Pralets Blanc, ZO’OC Sauvignon en een Vina El Torreón. De waarde van deze doos is €94,50. Het ophaalmoment is van 15 maart tot en met 21 maart bij Smeer ‘m in de Spoorzone of je kan de wijn laten bezorgen. Het ophalen van je wijn is goed te combineren met een lekkere lunch to go van Smeer ‘m.