Horecazaak Zjuu opent komende zomer in het Leijpark: ‘Altijd ambitie gehad om een nieuw concept op te zetten’

zjuu

Ze zijn momenteel nog volop aan het bouwen in het Leijpark, maar als alles meezit opent er komende zomer een nieuwe horecazaak aan de rand van het park: Zjuu. De zaak vestigt zich op de plek waar ooit het bekende Etenstijd was gelegen. De ondernemers die aan het roer staan, zijn geen onbekenden in de stad. Namelijk Ruben en Sandra Boset die ook eigenaar zijn van Tuinhuis Culinair aan de Westermarkt. “We hebben altijd de ambitie gehad om nog eens een volledig nieuw concept op te zetten.”

Eerder spraken we al met het ondernemende stel over Zjuu. Dit artikel lees je hier. Tijd voor een update.

Ruben en Sandra hebben beiden een flinke passie en voorliefde voor de horeca. Ruben hielp in zijn jeugd al zijn moeder in de keuken en was de ober op familiefeestjes. Ook Sandra was al vroeg in de horeca actief en koos voor de Hotelschool. Sinds 2004 is het stel eigenaar van het goedlopende Tuinhuis Culinair aan de Westermarkt.

De zaak loopt – even los van het coronavirus – op rolletjes en dus vinden de twee het tijd om nieuwe dromen na te jagen. In de vorm van een nieuw horecaconcept in het Leijpark dus. “Zjuu wordt de ontmoetingsplek in het Leijpark. We leveren een totaalconcept van bewegen, ontspannen, ontmoeten en genieten. Laagdrempelig, maar met de kwaliteit en gastvrijheid die onze gasten gewend zijn vanuit de Westermarkt. Dagelijks kunnen onze gasten hier genieten van ontbijt, lunch en een borrel. Maar ook het ontmoeten van mensen door middel van sport en beweging, teambuilding of een vergadering is straks mogelijk. Passie, puur en ambacht zijn de kernwaarden waar wij voor staan,” vertelt Ruben.

zjuu

Toffe beleving bezorgen

Overigens hoeven gasten van Tuinhuis Culinair niet te vrezen dat de zaak op de Westermarkt verdwijnt. Integendeel. “Het doel is en blijft voor beide zaken om gasten een toffe middag, avond, lunch, borrel of feestje te bezorgen. Bij Tuinhuis Culinair ligt de focus alleen wat meer op de ochtend, lunch en het terras. Bij Zjuu kun je ’s ochtends terecht, voor de lunch, maar focussen we ook op de borrel, bedrijfsborrels, vergaderingen, meetings en eventueel totaalarrangementen. Daarnaast biedt het park ook de mogelijkheid voor gezellige evenementen en activiteiten in het weekend tot een uurtje of 22:00 uur,” aldus Ruben en Sandra die niet kunnen wachten om hun nieuwe zaak te openen.

Maar wat kunnen de gasten van Zjuu nog meer verwachten? “Uiteraard kwalitatief eten en drinken, maar op een eerlijke manier en in een toegankelijke prijsklasse.”

Ruben en Sandra zijn een geoliede machine en zetten dit ook in het Leijpark voort. Ruben houdt zich bezig met de zakelijke kant en neemt een groot deel van de keuken voor zijn rekening. Sandra ondersteunt de dames en heren op de vloer. En niet geheel onbelangrijk: ze waarborgt het kwaliteitsniveau qua gastvrijheid.

Launch video Zjuu

Om jullie meer een beeld te geven wat jullie van Zjuu kunnen verwachten, lanceert de horecazaak vandaag een launch video die je hieronder kunt bekijken.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de zaak? Of wil je de actuele updates, acties en meer in de gaten houden? Check dan de website en volg de nieuwste hotspot in het Leijpark op Facebook & Instagram.