logo

Het Horror Circus brengt nog één week spektakel in Tilburg

Het Horror Circus is nog slechts één week in Tilburg. Het biedt een totaalbeleving waar een heus Horrordome voor is opgebouwd. Bij het betreden van het tentencomplex waant de bezoeker zich direct in de zwarte wereld van bloeddorstige vampiers en gammele zombi’s. Alles is aangekleed in de naargeestige sfeer die we kennen uit de bioscoop maar nu is het echt!

De afgelopen weken kon het publiek, welke plaats neemt op comfortabele kuipstoelen rondom de ‘circle of fear’, al kennis maken met het fenomeen “Horror Circus”. Bezoekers reageren vol lof over het nieuwe concept.

Zombi’s die door vuur springen, halsbrekende trapezekunstenaars, griezelig goede rekstokgymnasten en bloedstollende evenwichtskunstenaars. De komiek Armen zorgt met zijn zwarte humor voor een huiveringwekkende glimlach in het spektakel van bloed en angst!

Het Horror Circus geeft nog tot en met 19 april 2015 shows in Tilburg op evenemententerrein “Het Laar”.

Showdata en tijden

Woensdag 15 april 20:00 uur
Donderdag 16 april 20:00 uur
Vrijdag 17 april 19:00 + 21:30 uur
Zaterdag 18 april 19:00 + 21:30 uur
Zondag 19 april 19:00

Kaartverkoop

Via de website www.hethorrorcircus.nl. Ook zijn de kaarten verkrijgbaar aan de kassa’s op het showterrein. Deze zijn geopend op showdagen tussen 11:00 en 12:00 uur en vanaf 60 minuten voor aanvang van de show.