logo

Hotel Postelse Hoeve krijgt nieuwe eigenaar

Familiebedrijf Hotel De Druiventros neemt Hotel De Postelse Hoeve over. Mieke Mutsaers-van Dam en Ad Mutsaers worden de nieuwe eigenaren van het familiebedrijf in Tilburg. Hun dochter Janny Zoontjens-Mutsaers en haar man Rob Zoontjens zullen vanaf 16 september de bedrijfsleiding van beide hotels voeren. De teams zullen in hun huidige vorm onveranderd blijven.

De nieuwe generatie staat te trappelen om de twee succesvolle horecabedrijven met een frisse blik door de toekomst te loodsen. Het markante hotel-restaurant De Postelse Hoeve aan het Hasseltplein stond ruim 24 jaar onder bezielende leiding van Harry en Yvonne Vermeer. Het echtpaar zal de succesformule zeker missen maar is toe aan een nieuwe horizon. Zij vonden in de familie Mutsaers-Zoontjens een ervaren opvolger die stapsgewijs De Postelse Hoeve naar hun eigen ‘horecahand’ zal zetten.

Van oude hoeve naar populaire horecazaak

De oorspronkelijke café-herberg en oude hoeve uit 1608, werd in 1929 overgenomen door Cees Fouchier van zijn oom H.J. Heerkens. In 1963 moest de hoeve ruimte maken voor het Maria Ziekenhuis (huidige TweeSteden Ziekenhuis). De nieuwe horecazaak die daarna gebouwd werd, heette vanaf dat moment De Postelse Hoeve, een verwijzing naar de voormalig nabijgelegen hoeve. Na het overlijden van Cees in 1969 namen zijn dochter Joke en haar man Chris Vermeer de leiding over en kreeg het hotel-restaurant zijn huidige vorm.

Door uitbreidingen als vergaderruimtes en extra zalen ontwikkelde De Postelse Hoeve zich tot het zakenhotel van Tilburg. In 1992 namen Harrie en Yvonne Vermeer het hotel-restaurant over en loodsten het bedrijf door moeilijke tijden naar de populaire horecazaak van vandaag. Zowel de zakelijke markt als een grote kring van vaste klanten schat de keuken op haar juiste waarde in.

Horecagenen

Mieke en Ad Mutsaers zullen ter ere van hun 45-jarig huwelijk een groot feest geven in Hotel De Postelse Hoeve. Dezelfde locatie waar ze 1971 hun huwelijksfeest vierden. Dat is voor hen ook het moment om het stokje over te dragen aan de volgende generatie, Janny Mutsaers en Rob Zoontjens. Het horeca-ondernemerschap is ze met de paplepel ingegoten. Dat zij in staat zullen zijn om de Postelse Hoeve succesvol voort te zetten, is een gegeven. Dat ze beide bedrijven nog succesvoller zullen maken is een uitdaging die ze graag aangaan! Aan de genen zal het zeker niet liggen.