Nieuws

leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 54 dagen oud en wellicht niet meer relevant

HR, logistiek, bijbaantjes en veel meer: 12x leuke vacatures van Tilburgse werkgevers

Ben jij druk aan het zoeken naar een nieuwe job? Wil jij het nieuwe jaar (of misschien zelfs eerder) beginnen met een frisse start en andere werkgever? Lees dan snel verder. We zetten de leukste vacatures voor je op een rijtje. 

Uitgelichte vacatures

Bezorgrestaurant De Beren zoekt bezorg(st)ers

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? De Beren – een bezorgrestaurant dat in hartje Tilburg is gevestigd – is per direct op zoek naar nieuwe bezorg(st)ers. Je gaat op de fiets of op de scooter de lekkere maaltijden van het bezorgrestaurant bezorgen. Ben je minimaal 16 jaar oud? Dan is dit iets voor jou! Maar ook als je ouder bent, ben je van harte welkom als je graag als bezorg(st)er aan de slag gaat.

Station88 zoekt programmamanager

Ken jij Station88 al? Dit is hét huis voor ondernemerschap en innovatie dat is gevestigd in de Spoorzone. Ze zijn op zoek naar een programmamanager. Als programmamanager ben je het brein achter de inspirerende programmering van Station88. Ondernemers laten groeien, is iets wat je van nature doet en in je bloed zit. Je initieert, bepaalt de koers van de programmering van Station88 en bent verantwoordelijk voor de bijbehorende doelstellingen.

Meer leuke vacatures

Benieuwd naar meer leuke vacatures die we de afgelopen week hebben toegevoegd aan onze online vacaturebank? We zetten er een aantal op een rijtje.

Meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat nog vol met veel meer vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: