Huizen nieuwe woonwijk ‘De Noorderstreek’ deze week in verkoop

noorderstreek

Eerder berichtten we jullie al over de nieuwe woonwijk ‘De Noorderstreek’ die in etappes neerstrijkt ten noorden van het centrum. Nadat de start van de eerste fase – met in totaal 76 huurwoningen – is gestart, gaat ook fase twee deze week in de verkoop. 

Fase twee bestaat uiteindelijk uit 74 koopwoningen, de eerste 38 woningen van fase 2 gaan zaterdag in verkoop. Het aanbod bestaat uit zowel tussenwoningen als hoekwoningen, verdeeld over twee velden. De wijk krijgt uiteindelijk een uiteenlopend straatbeeld. In totaal worden er namelijk negen verschillende types woningen gebouwd, variërend in architectuur en grootte. De architectuurstijl van de wijk is modern.

Grote belangstelling

Volgens Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV kan het project rekenen op grote belangstelling. Geïnteresseerden komen uit heel Tilburg en de naastgelegen dorpen aan de Noordzijde van Tilburg. Zaterdag 23 juli aanstaande gaan de eerste woningen van het plan in verkoop. De start van de verkoop vindt plaats op de bouwlocatie. Op deze manier kunnen potentiële kopers de kwaliteiten van de locatie met eigen ogen ervaren. Sfeervol en beschut, omgeven door een groene rand van bomen en struiken. Als een dorp in een grote stad, op nog geen tien minuten van het centrum.

Tijdens de start van de verkoop staat Van de Ven geïnteresseerden te woord om uitleg te geven over de woningen en het plan. Er liggen ook verkoopbrochures klaar.

noorderstreek

Woningen op maat gemaakt

Vanaf 23 juli kun je via een woonmodule op deNoorderstreek.nl elke woning bekijken en naar wens aanpassen. Een teller telt mee zodat je gelijk weet wat je woning gaat kosten met eventuele extra wensen. Wanneer je alle keuzes gemaakt hebt, kun je een op maat gemaakte tekening en kostenoverzicht downloaden.

Geïnteresseerd?

Ga dan op zaterdag 23 juli tussen 10:00 – 13:00 uur naar de bouwplaats aan de Jacobus van Vollenhovenstraat in Tilburg. Onder het genot van een drankje krijg je uitleg over het project en kun je jouw voorkeur voor een woning aangeven. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Houd dan de Facebook-pagina van het project in de gaten.