Huub Stapel komt weer naar Theaters Tilburg

Vanwege overweldigend succes staat Huub Stapel 15 mei voor de zesde (!) keer in Theater Tilburg op de planken met zijn show Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus. Inmiddels heeft hij de show al 483 keer en voor ruim 300.000 man publiek gespeeld. Het is natuurljk niet voor niks dat deze show keer op keer terugkomt in het theater.

venus

Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus is een komische one-man show waarin het publiek meegenomen wordt op een reis langs eeuwenoude misverstanden tussen mannen en vrouwen. Denken, communiceren, liefhebben – aan de hand van treffende voorbeelden schetst Stapel de verschillen tussen Mars en Venus, de planeten die zulke verschillende schepsels hebben voortgebracht. “Mannen zijn rationeel, vrouwen reageren veel emotioneler,” aldus Stapel. “Ze gebruiken dezelfde taal, maar bedoelen verschillende dingen. Een man kan maar één ding tegelijk. Die zet een pan op het fornuis en gaat ernaast staan wachten tot het water kookt. Een vrouw heeft in de tussentijd de groente gesneden en het vlees gebraden.”

Gebaseerd op de wereldwijde bestseller van Johan Gray, zorgt Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus voor een dosis zelfreflectie. De ontnuchterende kijk op de verschillen tussen man en vrouw wekken genoeg wederzijds begrip op om menig relatieprobleem de wereld uit te helpen. Want ook al komen mannen van Mars en vrouwen van Venus…met wat meer zelfrelativering kunnen ze het prima met elkaar vinden op aarde.

Nog op zoek naar een Valentijnscadeau? Geef elkaar het antwoord op al die vragen die je altijd al wilde stellen!

Verkoopinformatie
De voorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus van Huub Stapel staat op donderdag 15 mei in de schouwburg van Theaters Tilburg. Kaarten kosten € 31,50 | € 29,50 | € 22,50 (incl. servicetoeslag) en zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 en aan de balie van InfoService & Tickets van Theaters Tilburg.