IBIS Tilburg 40 jaar en geeft 40 overnachtingen weg met Sinterklaas

ibis tilburg 40 jaar

IBIS Tilburg bestaat 40 jaar en dat is Sinterklaas niet ontgaan. En ook de grootscheepse renovatie die het hotel de afgelopen twee jaar heeft ondergaan, vergeet hij niet snel. Om het jubileum én de verbouwing te vieren, heeft hij daarom besloten dat 40 kinderen met één ouder, voogd, opa of oma op 1 december mogen komen overnachten bij ibis Tilburg. Dat is pas een groot sinterklaascadeau!

Kinderen tot en met 8 jaar die op De Borne of De Blaak op school zitten hebben een uitnodiging ontvangen om zich in te schrijven voor de feestelijke middag en een kans te maken op de overnachting. Ze zijn samen met hun gezin uitgenodigd om op 1 december vanaf 16:00 uur een heerlijke kop warme chocolademelk te komen drinken en pepernoten te eten. Sinterklaas heeft beloofd dat hij langs zal komen en hoogstpersoonlijk de lootjes zal trekken. De 40 gelukkigen mogen blijven avondeten en overnachten. In de ochtend van 2 december zal er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet klaarstaan, waarna de kinderen met een goed gevulde maag meteen door kunnen naar school.

De verbouwing

In de afgelopen twee jaar is het hotel flink gerenoveerd, naast het volledig vernieuwen van de kamers zijn er ook 8 nieuwe kamers gerealiseerd, is er airconditioning aangebracht en nog betere en snellere Wifi geïnstalleerd.

Ook de buitenkant van Hotel ibis Tilburg is verbouwd. De gehele buitenkant is compleet gestript en van een nieuwe, moderne look voorzien. Heerkens van Bavel bouw heeft het pand opnieuw duurzaam geïsoleerd en de gevelpanelen zijn hergebruikt in een ander project. De trappen zijn mooi beschilderd in het ibis rood.

Verhinderd op 1 december?

Mocht u 1 december helaas niet kunnen komen, bent u natuurlijk van harte welkom op een andere dag. Loop even binnen bij restaurant L’Estaminet dat in de oude vertrouwde warme sfeer is gebleven. Het restaurant heeft een heerlijk huiskamer gevoel waar u heerlijk kunt plaatsnemen bij de open haard voor een borrel of kop koffie. Chef Hennie maakt met veel liefde en plezier de lekkerste gerechten klaar. Probeer een weekspecial of de beste Schnitzel van Tilburg, een absolute aanrader!