Ibiza markt, Kleintje Hollands, beachparty’s & meer: de leukste uittips in de regio Tilburg dit weekend!

Plannen aan het maken voor het weekend van 24 t/m 26 mei 2024? Wij zetten de leukste uittips in de regio Tilburg voor je op een rijtje. Zo hoef je helemaal niets te missen. Lees snel verder. 

Meerdere dagen

Duurzame Vierdaagse

Van donderdag t/m zondag vindt bij Aarde.nl de Duurzame Vierdaagse plaats. Heb jij de ambitie om je woning te verduurzamen maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij de Duurzame Vierdaagse aan het juiste adres. Experts staan klaar om je vrijblijvend en gratis advies te geven over zonnepanelen, warmtepompen, airconditioning, laadpalen, batterijen en veel meer. Zo kun jij investeren in een duurzamere woning én draag je een steentje bij aan het klimaat.

Camelot Beach Tournament in het Spoorpark

Ook van donderdag t/m zondag: het Camelot Beach Tournament. 32 teams uit heel Europa strijden om de overwinning én belangrijke punten voor de Europese beachhandbal tour. Het hele weekend zal in het teken staan van spectaculaire acties, fair-play en de fantastische beachhandbal sfeer!

Vrijdag 24 mei

Hable con Ella bij Heyhoef Cinema

In wijkcentrum Heyhoef staat weer een editie van Heyhoef Cinema op het programma. Om 14:00 uur en om 19:30 uur wordt de film Hable con Ella vertoond. Voor €5,- ben je erbij. Betalen kan contant bij binnenkomst.

Celebrating Suriname bij De Nachtzuster

Vrijdag vieren ze bij De Nachtzuster de Surinaamse cultuur. Studio Bangana en Blauwsel brengen een mix van Surinaamse acts en heerlijk eten naar Tilburg. Er is livemuziek, schaafijs van Domme Kar, eten door Marjorie en een culturele beleving. Entree is gratis.

Golfgame Night bij Prise d’Eau Golf

Iedere maand is er een Golfgame Night op de Driving Range van Prise d’Eau Golf! Tijdens de Golfgame Nights neem je het op tegen je vrienden en/of familie met verschillende leuke Toptracer spellen! Voor slechts €21,50 geniet je van een compleet avondje golf inclusief een glaasje Schrobbelèr, een drankje naar keuze, bitterballen en ontvangst & begeleiding door een host.

Zaterdag 25 mei

Schmetterling Brauhaus bij LOC Brewery

Schmetterling Brauhaus is een evenement dat muziek en speciaalbier samenbrengt. Verschillende bands spelen, je kunt je laten tatoeëren door Atilla die zijn kunst exposeert én verkoopt en uiteraard kun je gezellig speciaalbier komen drinken, waaronder een Hoppy Pale Ale met de naam ‘Ontspoord’.

Berkel-Enschot Drijft bij Arbie’s Beachhouse

Zin in een leuke zaterdagmiddagborrel? Van 13:00 – 18:00 uur staat Berkel-Enschot Drijft op het programma. Diverse dj’s draaien plaatjes en uiteraard zijn er verschillende zomerse drankjes te bestellen.

Will Hawkins Collectief bij Stadstheater de Boemel

Theaterliefhebbers, maak je klaar voor een onvergetelijke middag vol entertainment en sensatie. Het Will Hawkins Collectief komt namelijk optreden bij Stadstheater de Boemel. De entree is helemaal gratis. Bereid je voor op een wervelende show vol muziek, dans en spektakel.

Glittertuin bij Arbie’s Beachhouse

Zin in een avond vol disco, house en classics? Bij Arbie’s Beachhouse staat zaterdagavond Glittertuin op het programma. Het terrein verandert in een festivalterrein waar jij al dansend de zonsondergang tegemoet gaat. Er zijn nog tickets te koop.

Bachata Dreams bij Capt. J’s Hurricane

Zin in een avond en nacht vol met bachata, salsa, merengue, afgewisseld met reggaoton en dem bow? Dan ben je op zaterdagavond bij Capt. J’s. Hurricane aan de Paleisring te vinden. Iedere week draait er een andere latin dj en het barpersoneel zorgt voor de lekkerste cocktails en ijskoude biertjes.

Zondag 26 mei

Gratis basketbal clinic voor meiden bij Drieburcht

Basketbalvereniging High Five organiseert zondagmiddag een gratis basketbal clinic voor meiden. Vanuit dames Eredivisieploeg QSTA komen trainers en spelers een clinic verzorgen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Live muziek bij De Schalm

Zondagmiddag geniet je bij CC De Schalm in Berkel-Enschot van livemuziek. De Nederlands-Canadese Songwrtier Maaike Girardin, de Siciliaanse gitarist Alberto Ammendolia en de Noors-Spaanse violiste Alba Huuse-Vivaldi nemen op mee op muzikale reis.

Stoepjesmarkt in de wijk Noordhoek

In de wijk Noordhoek kun je zondag komen snuffelen bij de Stoepjesmarkt. Volgens de organisatie doen er ruim 200 deelnemers uit de wijk mee om de stoep te vullen met hun koopwaar. Dus ga zeker een kijkje nemen voor leuke tweedehands hebbedingetjes.

Ibiza markt bij De Zeven Geitjes

Zondag staat er tussen 12:00 – 17:00 uur een gratis Ibiza Markt op het programma bij De Zeven Geitjes. Er staan zo’n dertig kramen en allemaal in Ibiza vibe.

Mr Mok brings Latin bij Stadstheater De Boemel

Op zondag 26 mei om 16:00 uur komt niemand minder dan Mr. Mok naar De Boemel. Bereid je voor op een onvergetelijke middag vol muzikale magie en betoverende vibes. Mr. Mok is klaar om je weg te blazen met zijn unieke mix van soul, latin, reggae en pop.

Kleintje Hollands op de Heuvel

Zondagmiddag staat de finale van Kleintje Hollands weer op het programma op de Heuvel. Dit event duurt van 13:00 – 18:00 uur. Naast verschillende deelnemers, zijn ook John de Bever, Roy Donders en vele anderen erbij.

Meer leuke uittips

Dit is slechts een selectie van wat er allemaal te doen is in de regio Tilburg dit weekend. Benieuwd naar meer toffe uittips? Check snel onze uit-agenda voor een completer overzicht.