Ibiza Tilburg verkozen tot leukste restaurant van Brabant

leukste restaurant

Het restaurant Ibiza Tilburg is verkozen tot het leukste restaurant van Noord-Brabant, naast deze prijs hebben zij ook nog de creativiteitsprijs gewonnen én zijn zij het tweede leukste restaurant van Nederland. Ook Heavens Kitchen is in de prijzen gevallen, zij zijn namelijk uitgeroepen tot het leukste restaurant van Tilburg! Dit zijn zeker niet de enige twee restaurants die een mooi plekje hebben gekregen, ook Perron 3, Karakter Tilburg én Da’s Andere Koek zijn geëindigd in de Tilburgse top 5.

Leukste restaurant Noord-Brabant

Met maar liefst 632 stemmen en een eindcijfer van 9.23 is Ibiza Tilburg op de eerste provinciale plek geëindigd. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%.

Het team van Ibiza Tilburg is in ieder geval erg blij met de gewonnen titels!

leukste tilburgse restaurant

Leukste restaurant Tilburg

Voor het leukste restaurant van Tilburg werden twee prijzen uitgereikt. Een voor de hoogste waardering en een voor de meeste stemmen. Heavens Kitchen kreeg de prijs voor de hoogste waardering en Ibiza Tilburg wist de meeste stemmen te verzamelen. Wij hebben een klein overzichtje gemaakt welke Tilburgse restaurants nog meer hoog scoorden:

  1. Heavens Kitchen – eindcijfer 9.49 (107 stemmen)
  2. Perron 3 – eindcijfer 9.44 (261 stemmen)
  3. Ibiza Tilburg – eindcijfer 9.23 (632 stemmen)
  4. Karakter Tilburg – eindcijfer 9.21 (122 stemmen)
  5. Da’s Andere Koek – eindcijfer 9.11 (140 stemmen)