Iedere dag een biertje tot kerst: Bierwinkel Reeshof lanceert bier adventskalender op basis van jouw biersmaak!

bier adventskalender

Bierliefhebbers opgelet! Want nu hebben we wel iets heel gaafs voor jullie gevonden. Bierwinkel Reeshof lanceert namelijk een speciaalbier adventskalender. En dat betekent: van 1 december tot en met 24 december iedere dag een verrassingsbiertje. Extra leuk is dat deze adventskalender helemaal wordt samengesteld op basis van jouw biersmaak. Zo weet je bijna zeker dat je 24 lekkere biertjes ontdekt in de decembermaand.

Want voordat het team van Bierwinkel Reeshof de adventskalender gaat samenstellen, bekijken ze eerst jouw Untappd. Zo zien ze precies wat voor biertjes jij lekker vindt en kunnen ze je gedurende de decembermaand verrassen met lekkere biertjes.

Geen Untappd? Geen probleem! Je kunt ook de persoonlijke biersmaken van de ontvanger doorgeven en dan stellen ze op basis daarvan een lekker pakket samen.

Twee verschillende adventskalenders

Bierwinkel Reeshof heeft twee verschillende bier adventskalenders met ieder 24 verschillende bieren (voor elke dag van 1 december tot en met 24 december eentje). ‘De Genieter’ is een pakket met heerlijke bieren. Deze kost €69,95. Ben jij of degene die je wilt verrassen echt verknocht aan speciaalbier? Dan is ‘De Expert’ meer iets voor jou. Voor een meerprijs van €30,- geniet je van deze advents kalender waar nog meer exclusievere bieren in zitten, speciaal voor de bierliefhebbers die al heel veel mooie bieren geproefd hebben.

Extra fijn: je kunt er zelf voor kiezen of je de adventskalender vol bieren komt afhalen in de winkel of dat je ‘m laat bezorgen bij de bofkont zelf.

Honderden verschillende speciaalbieren

Bierwinkel Reeshof is ontstaan tijdens één van de lockdowns. Eigenaar Marcel had namelijk een horecazaak in Oisterwijk met de focus op speciaalbier, maar die moest helaas dicht. In die tijd merkte Marcel dat mensen dan maar thuis gingen genieten van een lekker biertje. En dus opende hij Bierwinkel Reeshof: een winkel met honderden speciaalbieren. Van traditionele biertjes tot exclusieve bieren over de hele wereld.

Dat bleek een schot in de roos. Wat eerst als tijdelijk initiatief was bedoeld voor tijdens de lockdowns, groeide uit tot een blijvende bierwinkel in de Reeshof. Sterker nog: afgelopen zomer verhuisde de winkel naar een nóg groter pand. Zo kunnen ze nu nog meer verschillende speciaalbieren verkopen en hebben ze ook een mooi aanbod om een bijbehorende borrelplank samen te stellen.

Ook richting de feestdagen is Bierwinkel Reeshof een aan te raden adresje om te bezoeken. Zo kun je voor iedere prijs een mooi bierpakketje samenstellen en haal je de lekkerste bieren in huis voor tijdens het kerstdiner.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over Bierwinkel Reeshof en het actuele bieraanbod? Bekijk dan vooral de website. Je kunt de biertjes immers ook online bestellen en thuis laten bezorgen. Volg Bierwinkel Reeshof ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van actuele acties.