Iedereen welkom in de Koepelhal bij TilburgSpint

Het begint ontzettend te kriebelen bij de organisatie, want de vierde editie van TilburgSpint staat nu echt voor de deur. Aanstaande zondag vindt het evenement plaats in de Koepelhal (NS-Plein) in Tilburg, waarbij ongeveer 600 spinners zich 4 uur lang in het zweet zullen spinnen voor het Verbeeten Fonds.

Met het bedrag dat wordt opgehaald, zal TilburgSpint een project van het Verbeeten Fonds steunen dat zich richt op stereotaxie bij hersentumoren. Meer informatie over het goede doel en dit specifieke project, is te vinden op onze website.

In tegenstelling tot voorgaande jaren, biedt deze locatie de ruimte om supporters en bezoekers van harte welkom te heten op dit evenement. De toegang voor dit evenement is gratis! Er is genoeg te beleven, ook als je niet op de fiets zit. Zo hebben we muziekoptredens van onder meer Timmietex, DJ Miss Nine, DIRIQ en Le Boeuf. Daarnaast zal kunstenaar Joop Verhagen zijn kunst tentoonstellen in de Koepelhal. Van alle verkochte werken tijdens TilburgSpint, doneert Joop de helft aan het Verbeeten Fonds!

Onder het genot van een hapje en een drankje, kan er genoten worden van een gevarieerde show waarbij de spinners centraal staan. Tussen 14.00 en 18.00 uur zitten zij op de fiets. Na afloop van deze marathon is er een loterij waar zowel bezoekers als spinners een lotje voor kunnen kopen a €2,- per lot. Met dit lot steun je het Verbeeten Fonds en maak je daarna kans op diverse prijzen, zoals een DJ workshop, sportabonnementen, redactieartikel in de Quats, Golf clinic, kookworkshop, tickets voor de tv opnames van Pau!l, rit in een BMW, cd pakketten en nog veel meer!

Meer informatie: www.tilburgspint.nl!

Tot zondag!