IFF verbindt zich aan eerste editie Warande By Night

Kort geleden maakte de organisatie van de Internationale Loket.nl Warandeloop Tilburg bekend met iets nieuws te komen: Warande by Night, een fun run op vrijdag 21 november. De inschrijving hiervoor is inmiddels geopend en er is reeds veel interesse van deelnemers en toeschouwers. Ook het bedrijfsleven maakt graag onderdeel uit van dit vernieuwende event. International Flavors and Fragrances, kortweg IFF, is een belangrijke partner van de eerste editie van Warande by Night.

De Loket.nl Warandeloop en IFF maken vandaag bekend een partnership te zijn overeengekomen. Met ongeveer 6.000 personeelsleden en vestigingen in 32 landen, sluit IFF naadloos aan op het internationale karakter van de Warandeloop Tilburg. Daarnaast komt de doelgroep van Warande by Night sterk overeen met die van IFF als het gaat om aanwas van nieuwe werknemers voor de Tilburgse vestiging. Koen van Gils namens IFF Nederland: “Wij zijn altijd op zoek naar studenten en recent afgestudeerden. Voor studenten hebben we vaak tijdelijke oplossingen, terwijl we pas afgestudeerden gerichte jobs aan kunnen bieden met aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden. Daarnaast doen we via dit partnership iets terug voor de stad Tilburg.”

De inschrijving van Warande by Night is nu enige tijd open en dat is niet onopgemerkt gebleven. Voor de eerste editie werkt de organisatie met een maximum aantal van 500 deelnemers, bij het behalen van dit aantal sluit de inschrijving.

Behalve IFF heeft ook een andere wereldspeler zich verbonden aan Warande by Night, namelijk Iris Ohyama. Deze Japanse multinational, met de Europese vestiging in Tilburg, produceert kunststof consumentenproducten en is daarnaast actief in LED verlichting. Onder de naam ECOHiLUX levert Iris innovatieve en milieuvriendelijke LED verlichting, waarmee het parcours en terrein van Warande by Night passend en sfeervol verlicht zullen zijn. “Wij doen graag mee aan Warande by Night”, zegt Helga Meijer, directeur. “Onze LED verlichting wordt anno 2014 op vele plekken in de wereld toegepast, maar hoe bijzonder is het dat het ook mag stralen in de 18e eeuwse Oude Warande?”

In verschillende rollen dragen ook partijen als Runshop Greg van Hest, Tilburg.com en JK Productions bij aan het welslagen van de eerste editie van Warande by Night. Alle informatie over Warande by Night staat op www.warandebynight.nl