IJs, verse oliebollen, Luikse wafels en meer: Intermezzo is klaar voor de winteropening

winteropening intermezzo

Goed nieuws voor degene die het lekkere ijs van Intermezzo niet kunnen missen tijdens de wintersluiting van de ijssalon. Intermezzo opent namelijk drie dagen voor kerst en drie dagen voor nieuwjaar de deuren aan de Heuvelring 31. Je kunt er ijs, oliebollen, Luikse wafels en veel meer afhalen. Lees snel verder. 

Winteropening Intermezzo

De dagen voor kerst en nieuwjaar is Intermezzo geopend van 12:00 – 18:00 uur. Geen zin om te wachten en zeker zijn dat je bestelling op voorraad is? Zorg dan dat je van tevoren alvast je bestelling doorgeeft. Zo kun je oliebollen, appelbeignets, wafels, literbakken ijs en veel meer bestellen. 

Cadeautje voor onder de boom

Ook is het sinds kort mogelijk om bij Intermezzo merchandise te bestellen. Ze hebben namelijk een speciale lijn ontwikkeld voor de echte Intermezzo-fan. Ze verkopen zonnebrillen, sokken en veel meer. Uiteraard kun je ook verschillende cadeaubonnen bestellen.

Meer informatie

Meer informatie over het winteraanbod van Intermezzo komende weken? Check vooral de website. Wil je op de hoogte blijven van alle actuele updates van Intermezzo? Volg de populaire ijssalon dan vooral op Facebook en Instagram.

PS. voor degene die niet kunnen wachten op de zomer: Intermezzo opent op maandag 7 maart de deuren weer voor een nieuw ijsseizoen. Dus zet die datum vooral in je agenda.