IJsliefhebbers opgelet: Intermezzo opent volgende week weer de deuren

intermezzo

Goed nieuws voor iedereen die houdt van heerlijke ijsjes. Dé ijsjuwelier van Tilburg – en dan hebben we het natuurlijk over Intermezzo – opent op maandag 1 maart weer de deuren voor een nieuw ijsseizoen. Vanaf dan kan iedereen weer bij de twee vestigingen aan de Heuvelring terecht voor een lekker ijsje. 

Foto: genomen voor de coronapandemie

Of je nu een ijsje wilt uit het vuistje, literbak voor thuis of een heerlijke milkshake: ze zijn vanaf de opening weer te verkrijgen bij Intermezzo. Ook hebben ze maandelijks weer een smaak van de maand. We plaatsen de smaak van de maand dan ook maandelijks op onze actie-pagina.

Benieuwd welke smaken ze allemaal verkopen? Check dan vooral de menukaart van Intermezzo. Goed om te weten: ze verkopen ook vegan- en suikervrij ijs.

Nu al genieten van Intermezzo ijs

Wil je nu al genieten van de ijsjes van Intermezzo en de opening niet afwachten? Dat kan! Je kunt het ijs namelijk in een bakje kopen op verschillende plekken in Tilburg. We zetten het voor je op een rijtje.

  • AVIA tankstations in de Reeshof, Dongen, op de Spoorlaan en de Noordhoekring
  • Perron 3 in de Reeshof
  • Fons Pessers Heuvelstraat
  • Eetwinkel Verzot
  • Karwei Goirle

Bijzondere opening

De heropening van de vestiging tegenover de McDonald’s is wel een heel bijzondere. Niet alleen Intermezzo opent dan namelijk haar deuren, ook nieuwe broodjeszaak Broodega opent in hetzelfde pand. Je kunt hier terecht voor heerlijke ambachtelijke broodjes, panini’s, smoothies en veel meer. Eerder spraken we hier al over met de ondernemers van Broodega. Dit verhaal lees je hier.