IJsliefhebbers opgelet: Piazza del Gelato opent tijdelijke ijssalon in de Reeshof

piazza del gelato

Luikse wafels met ijs, verse milkshakes, ijskoffie, tientallen smaken schepijs, sundae-ijsjes en veel meer. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan heeft de Reeshof er vanaf maandag 29 maart een fijn adresje bij. De Groene Vlinder opent namelijk tijdelijk vanuit hun brasserie in Winkelcentrum Heyhoef Piazza del Gelato. Oftewel: het ijsplein.

Goed nieuws richting het mooiere weer dus. Piazza del Gelato is zeven dagen per week geopend. Het assortiment is groot.

Assortiment Piazza del Gelato

Een ding is zeker als je Piazza del Gelato bezoekt, keuzestress. Want het assortiment is zoals hierboven al gezegd gigantisch. Zo hebben ze 18 verschillende smaken schepijs (waar je ook verse milkshakes van kunt laten maken), softijs, 8 smaken sundae ijsjes, ijskoffie, smoothies, huisgemaakte ice-tea en diverse soorten waterijs.

Ook de Luikse wafels met ijs zijn een echte aanrader. Ze hebben verschillende soorten toppings voor de Luikse wafels. Denk aan Oreo, stroopwafel-caramel, vanille-kersen en veel meer. Daarnaast denkt Piazza del Gelato aan verschillende specials. Churro’s, freakshakes, crazy cones en smaken van de week bijvoorbeeld.

Meer informatie over Piazza del Gelato vind je op deze website. De menukaart kun je hier vinden.

Heerlijke gerechten van De Groene Vlinder voor thuis

Zoals je in de inleiding van dit artikel leest, is Piazza del Gelato onderdeel van De Groene Vlinder. Je kunt uiteraard nog steeds genieten van de heerlijke gerechten die De Groene Vlinder aanbiedt. Zo kun je nog steeds afhalen of thuis laten bezorgen. Let op: ze bezorgen hun vaste gerechten enkel in de Reeshof en een gedeelte van Tilburg-West.

De Groene Vlinder heeft verschillende boxen en voor ieder wat wils. Denk aan een borrelbox, onbeperkt genieten box en een paasbox (die wel in de hele stad en omliggende dorpen wordt bezorgd). Ook hebben ze maandelijks wisselende gerechten en zijn ook de vaste gerechten nog steeds te bestellen.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties, nieuwtjes en meer van De Groene Vlinder? Volg ze dan vooral via Facebook en Instagram om op te hoogte te blijven.

Check hieronder de openingstijden van Piazza del Gelato:

  • Maandag: geopend tot 17:00 uur
  • Dinsdag: geopend tot 17:00 uur
  • Woensdag: geopend tot 17:00 uur
  • Donderdag: geopend tot 17:00 uur
  • Vrijdag: geopend tot 19:00 uur
  • Zaterdag: geopend tot 19:00 uur
  • Zondag: geopend tot 17:00 uur