IJspret in Tilburg: Intermezzo opent deze week

italo

”Weer of geen weer, vers gedraaid ijs is altijd een goed idee”, lezen we op de Facebookpagina van Intermezzo. De twee vestigingen van de Tilburgse ijsgigant openen op donderdag 1 maart weer de deuren. 

Hoewel je zou verwachten dat het kwik rond maart wat omhoog schiet, is het tegendeel dit jaar waar. De gevoelstemperatuur loopt deze week af tot -15 graden. Maar goed, de liefhebbers van heerlijk ijs zullen naar alle waarschijnlijkheid ook onder deze weersomstandigheden de kou trotseren voor een heerlijk ijsje van Intermezzo. Dat kan vanaf aanstaande donderdag! Intermezzo is zeven dagen per week van 12:00 uur tot 22:00 uur geopend.

Openingsactie Intermezzo

De twee ijssalons in het centrum hebben speciaal voor jullie een openingsactie. Tot en met zondag 11 maart krijg jij je tweede bolletje of slagroom gratis als je deze afbeelding aan de kassa laat zien bij het afrekenen.

Vers ijs

Intermezzo staat natuurlijk bekend om haar gigantische aanbod in vers schepijs. Daarnaast serveren ze ook suikervrij ijs en verschillende heerlijke ijscoupes. Ook voor een heerlijke kop koffie, milkshake of frisje kun je bij Intermezzo terecht. Nog een aanrader: de Luikse wafels met een bolletje ijs en slagroom. Deze zijn verkrijgbaar als er een R in de maand zit.

Werken bij Intermezzo

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag bij de leukste ijssalon van Tilburg werken? Ze zijn op zoek naar een assistent bedrijfsleider die voor minimaal 32 uur per week beschikbaar is. Ben jij iemand die graag werkt met een mooi product, op zijn of haar plaats is te midden van een jong team en een hart heeft voor horeca maar niet tot diep in de nacht aan het werk wil zijn? Solliciteer dan direct op deze functie.