Nieuws

drive thru
Let op! Dit artikel is al 448 dagen oud en wellicht niet meer relevant

IJssalon Intermezzo opent eerste Nederlandse ijs drive thru

Hoewel veel Tilburgers Intermezzo aan de Heuvelring nog weten te vinden, gaat dé ijssalon van Tilburg creatief om met de Coronacrisis. Vanaf vrijdag 3 april openen ze een pop-up drive thru bij Hertz-Flex Car aan de Ringbaan Noord. Op deze manier hopen ze Tilburgers wat zomerse positiviteit te bezorgen!

Zo werkt de drive thru

De drive thru is te vinden aan de Ringbaan Noord 183, waar je vanuit je auto zeven dagen per week ijs kunt afhalen. Van maandag tot en met vrijdag is de drive thru geopend van 17.30 tot 22.00 uur en in het weekend van 14.00 tot 22.00 uur. Het pand van Hertz wordt helemaal gepimpt in de vrolijke Intermezzo stijl; een echte beleving als je er doorheen rijdt! Bij de pop-up drive kun je kiezen uit maar liefst 20 smaken ijs en vele milkshakes. Alles wordt uiteraard goed verpakt, zodat iedereen het makkelijk mee naar huis kan nemen.

Richtlijnen van het RIVM

Met de Intermezzo drive thru vermijd je als klant, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM en het kabinet, contact met anderen en heb je toch de mogelijkheid om op een veilige en leuke manier ijs te kopen. Intermezzo neemt maximale maatregelen om de veiligheid van de klant te garanderen. Zo kan er uitsluitend gepind worden en bij het contact met personeel wordt er rekening gehouden met 1,5 meter afstand in het belang van de klant én van de medewerkers. Na iedere transactie zorgen ze ook voor een schoongemaakte pinautomaat.

Intermezzo Heuvelring open

Ook beide vestigingen van Intermezzo aan de Heuvelring zijn dagelijks open van 12:00 – 22:00 uur. Ze hebben gepaste maatregelen genomen zodat de anderhalve afstand tussen mensen wordt gewaarborgd. Denk aan strepen op de grond waar mensen achter dienen te staan en een maximaal aantal bezoekers in de winkel. Ook is het enkel mogelijk om met de pin te betalen.

Door het openen van de drive thru, hoopt Intermezzo dat de drukte wordt verspreid over drie locaties.

Reageer op dit bericht