IJstaarten, winterlekkernijen en ijs bij tankstations: 3 manieren waarop je deze maand kunt genieten van Intermezzo!

Winteropening Intermezzo

Hoewel de decembermaand misschien toch wel de leukste maand is van de winter, doet deze kou ons ook altijd weer even denken aan die heerlijke warme zomerzon die nu héél ver weg lijkt. En wat maakt nu een typische Tilburgse zomerdag? Juist, in de rij bij Intermezzo de hersenen kraken over welke smaak je dit keer weer gaat nemen. Nu is er goed nieuws om ons door de donkere wintermaanden heen te slepen: je kunt gewoon blijven genieten van Intermezzo!

Tip voor het kerstdiner

Op verschillende creatieve manieren zorgt Intermezzo ervoor dat je kunt blijven genieten van het heerlijke ijs van de ijsjuwelier van Tilburg. Ten eerste hebben ze de handen ineen geslagen met bakkerij Floor van Lieshout en zijn daarmee tot een supertoffe samenwerking gekomen: Floor van Lieshout gaat namelijk heerlijke ijstaarten maken met het ijs van Intermezzo. De taarten zijn momenteel al verkrijgbaar in de filialen van Floor van Lieshout in de smaakvarianten Oreo, Yoghurt Kers of Aardbeien Cheesecake. Lekker voor thuis op de bank of als dessert tijdens het kerstdiner.

Winteropening

In december kan er weer genoten worden van Intermezzo zoals wij die kennen. Drie dagen voor kerst en drie dagen voor oud & nieuw opent Intermezzo aan de Heuvelring 31 weer even haar deuren voor winterse lekkernijen zoals oliebollen en appelbeignets. Uiteraard kun je tijdens de winteropening ook genieten van de welbekende ijssmaken. Daarnaast zijn de ijstaarten dan ook te koop in de vestiging.

Wie echt niet kan wachten..

Snak je nu al naar een echt Intermezzo ijsje en wil je jezelf echt weer even wanen in zomerse sferen? Gelukkig kan dat ook. IJsbekers van Intermezzo zijn namelijk te koop bij Avia Reeshof, Avia Noordhoekring, Avia Spoorlaan en Avia Dongen. Naast kleine ijsbekers hebben zij daar ook halve liters (!) aan puur ijsgenot. Hiermee komen we de winterdip zeker door.

Meer informatie

Wil jij op de hoogte blijven van de winteropening van Intermezzo? Volg ze dan op Facebook en Instagram. Uiteraard zorgen de medewerkers van Intermezzo ervoor dat je in december helemaal coronaproof kunt genieten van de lekkernijen van de zaak.