In de rij bij V&D voor finale uitverkoop

v&d

Het is drukker dan op een normale donderdagochtend in de Tilburgse binnenstad. Zowel op het Pieter Vreedeplein als in de Heuvelstraat verzamelen verschillende koopjesjagers zich voor de laatste finale uitverkoop van V&D. 

Medewerkers vertelden eerder dat V&D om 10 uur opent, op de ramen van het pand hangen echter briefjes waar staat dat de keten om 11:00 uur de deuren opent. De mensen die in de rij staan zijn flink aan het gissen naar de restvoorraden die in het pand liggen. De één komt voor pannen, de ander voor een reiskoffer maar de overgrote meerderheid laat zich verrassen.

Zoveel mogelijk voor zo weinig mogelijk

”Ik wil zoveel mogelijk voor zo weinig mogelijk geld. Ik had toevallig een vrije dag en kom daarom een kijkje nemen. Vrienden van me vroegen me ook al mee,” aldus een van de koopjesjagers. De politie laat zich ook af en toe zien om een oogje in het zeil te houden door drukte die werd verwacht.

Een kleine maand open

V&D blijft nog een kleine maand open in de Tilburgse binnenstad. Wil jij de winkel bezoeken voordat het definitief haar deuren sluit? Dat kan t/m 22 april! De shop-in-shop van bijvoorbeeld ICI Paris en La Place is inmiddels leeggehaald.