Incubate met twee blogs genomineerd voor meest populaire blog

Het Incubate festival in Tilburg is met twee weblogs genomineerd voor de poplairste blog van Nederland. Zowel Inlog.org als Generationbass.com staan in de longlist voor de Dutch Bloggies, de weblogverkiezing van Nederland.

Het Incubate festival heeft twee goed gewaardeerde blogs onder hun hoede. Op Inlog.org wordt onafhankelijke cultuur op de meest ruime zin van het woord onder de aandacht gebracht. Onderwerpen strekken zich uit van muziek tot beeldende kunst en maatschappelijk debat. Hiermee trekt het meer dan 600 bezoekers per dag.

Generationbass.com is wereldwijd een van de populairste blogs over de ‘global ghetto tech’ beweging en hofleverancier van muziek voor de Koningin Elizabeth van Groot-Brittanië. Dit blog draait om niet-Westerse dansmuziek zoals cumbia, kuduro of baile funk welke wordt gemixt met Westerse dubstep, drum ’n bass of bassline genres. Generation Bass heeft per dag meer dan 3000 bezoekers en blijft groeien sinds de start in februari 2009.

Incubate is een grootschalig festival voor independent culture. Het festival heeft een breed programma met muziek, beeldende kunst, dans, theater en film. Meer dan 200 culturele voorlopers presenteren zich in een intieme context aan een internationaal publiek. Black metal naast free jazz. Street art naast academische dans.

Incubate vindt plaats van 12 tot en met 19 september 2010 in de gehele Tilburgse binnenstad.

Zie voor meer informatie over het festival de website www.incubate.org.