Indian Palace favoriete bezorgrestaurant van Tilburgers volgens Thuisbezorgd

Indian Palace

De Thuisbezorgd.nl Awards 2022 zijn uitgereikt. Tijdens deze awardshow werd bekend welke bezorgrestaurants het populairst waren volgens hun klanten in bepaalde steden. In Tilburg is Indian Palace verkozen tot het favoriete bezorgrestaurant in de stad. Lees snel verder. 

De awards werden toegekend op basis van publieksstemmen. Dit jaar werden er ruim 100.000 stemmen uitgebracht op restaurants door heel Nederland in 53 verschillende categorieën. Met deze prijzen bekroont het bezorgplatform voor het negende jaar op rij de best gewaardeerde restaurants op het platform.

Over Indian Palace

Indian Palace is gevestigd aan de Korvelseweg. Ze maken en bezorgen verschillende huisgemaakte Indiase gerechten. Van lekkere curry’s tot biryani, van chicken tikka massala tot korma en veel meer. Ook hebben ze diverse acties. Zo krijg je iedere dinsdag bij elk hoofdgerecht een gratis naanbrood, is het woensdag currydag met alle kip- en lamsvleesgerechten voor €15,- en zijn alle vegan gerechten op vrijdag slechts €12,-.

Indian Palace is een familiebedrijf dat in 2016 opende en wordt gerund door vader en zoon. Ze geven hun eigen draai aan de traditionele Indiase gerechten.

Meer informatie

Wil je meer weten over Indian Palace? Check dan snel de website.