Informatieavonden over werken en leren in St. Elisabeth Ziekenhuis

Het St. Elisabeth Ziekenhuis Tilburg heeft diverse opleidingsplaatsen voor operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en radiologisch laboranten. Interesse? Kom dan naar de gratis toegankelijke voorlichtingsbijeenkomsten op donderdag 19 november of woensdag 25 november, aanvang 19.00 uur.

Ben jij een havo- of vwo-leerling met het profiel natuur en gezondheid of natuur en techniek en sta je voor je beroepskeuze? Denk dan ook eens aan functies als operatieassistent, anesthesiemedewerker of radiologisch laborant in het St. Elisabeth Ziekenhuis.

Opleidingsadviseurs vertellen tijdens deze informatiebijeenkomsten over de voordelen van werken, salaris verdienen en gelijktijdig leren. De ervaring leert dat studeren veel leuker is als je het geleerde meteen kunt toepassen in de praktijk.

De voorlichtingsbijeenkomsten starten om 19.00 uur en duren tot 21.00 uur. De ontvangst van de informatiebijeenkomsten is in het personeelsrestaurant in het Elisabeth.

Aanmelden
Belangstellenden worden verzocht zich vóór 16 november via de mail aan te melden bij i.priems@elisabeth.nl (operatiekamers) of s.dijks@elisabeth.nl (radiologie).