Inloopuur van Tilburgvoorcultuur

Ook weer aan de slag? Jij als kunstenaar vast ook!! Ben jij dan die kunstenaar die wij willen ondersteunen bij de realisatie van jouw bijzondere kunstproject? Heb je vragen zoals voldoet mijn project ? Of hoe benader ik ondernemers om mee te doen aan de realisatie van het werk. Kom dan langs en stel je vragen tijdens het inloopuur. Het inloopuur is op woensdag 3 september in de Bibliotheek Tilburg Centrum van 19.30-20.30 uur.

TilburgvoorCultuur biedt kunstenaars de mogelijkheid persoonlijk vragen te stellen tijdens inloopuur. Het cultuurfonds Tilburg is een samenwerkingsverband tussen een aantal enthousiaste ondernemingen, met de gemeente Tilburg als strategische partner. Het fonds biedt projecten financiering, waarbij de kunstenaar zelf ook donateurs moet werven onder het publiek via tilburgvoorcultuur.nl.

Wordt donateur
Draag je Tilburg een warm hart toe? Ben je geïnteresseerd in kunst en cultuur en wil je daar graag je steentje aan bijdragen. Dan kun jij nu ook méédoen. Wordt donateur. Bekijk www.tilburgvoorcultuur.nl. Maak je account aan, doneer en volg je project. Zo bouw je samen met kunstenaars, ondernemers en de gemeente aan een bruisende stad. Volg het tilburgvoorcultuur ook op facebook.