Inschrijving 8e editie PUURloop

PUURloop

Op woensdag 28 maart om 19.00 uur exact gaat de inschrijving voor de 8e editie van de PUURloop (Trappistenloop) van start. Die wordt gehouden op zaterdag 26 mei aanstaande om 13.00 uur. Voor dit unieke loopevenement in de tuinen van de abdij Koningshoeven zijn 300 startbewijzen beschikbaar. In voorgaande jaren waren die in korte tijd uitverkocht. 

PUURloop

Het door de abdij vastgestelde goede doel is voor dit jaar een vrouwenproject in Kumasi in Ghana. Het Women Empowerment Centre daar is een centrum waar vrouwen een opleiding kunnen volgen tot naaister, kapster of nagelstyliste (veelvoorkomende beroepen in Ghana). Het centrum is een plek waar de jonge vrouwen zich veilig voelen en waar zij ook ongedwongen toegang hebben tot seksuele voorlichting en anticonceptie. De gehele opbrengst minus de organisatiekosten gaat naar dit goede doel. Extra donaties zijn welkom. Onder de deelnemers die extra doneren worden twee startbewijzen voor de CZ Tilburg Ten Miles van 2 september verloot inclusief het unieke TTM shirt en het graveren van je medaille met je persoonlijke tijd.

Inschrijvingen PUURloop

De organisatie van de PUURloop is in handen van de Stichting Tilburg Ten Miles in samenwerking met Golazo Athletics, de abdij en studenten van de opleiding evenementen van SG De Rooi Pannen. Na afloop is het altijd goed toeven in de sfeervolle tuin van het Proeflokaal bij het Trappistenklooster.  Het inschrijven kan vanaf woensdag 28 maart vanaf 19.00 uur via de website.