Inschrijving Rabo ClubSupport opent september: hoe verdien je geld voor jouw favo club of vereniging? [VIDEO]

Rabo ClubSupport

Als coöperatieve bank doet Rabobank Tilburg en omstreken graag iets terug voor de samenleving. Met Rabo ClubSupport, een actie die vanaf september opnieuw van start gaat, verdeelt Rabobank daarom een deel van de winst onder lokale clubs en verenigingen. Maar hoe werkt dat dan precies? Wanneer kun je stemmen? En wat kan Rabo ClubSupport betekenen voor jouw club of vereniging? Je leest het hier.

Hoe werkt Rabo ClubSupport?

Rabobank Tilburg en omstreken verdeelt, zoals gezegd, graag een deel van hun winst onder lokale clubs en verenigingen. Het project heet dan ook niet voor niks ‘Rabo ClubSupport: samen vieren we de winst’. Clubs en verenigingen kunnen zich vanaf september inschrijven met een doel waarvoor ze geld willen verdienen. Vervolgens kunnen leden van Rabobank van 5 tot en met 25 oktober stemmen op hun favoriete club of vereniging. Als lid van Rabobank krijg je dus de mogelijkheid om mede te bepalen waar de winst naartoe gaat!

Gedurende de stem-periode is het dus zaak dat clubs of verenigingen campagne gaan voeren om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Hoe meer stemmen, hoe groter het bedrag dat ze binnenhalen voor hun doel! Ben jij lid van een club, stichting of vereniging en zijn zij klant bij Rabobank Tilburg en omstreken? Zorg dan dat ze meedoen aan Rabo ClubSupport! Houd vooral even deze website in de gaten voor updates.

Stichting Dorpsraad Klein-Dongen-Vaart

Hoe is het voor een club, stichting of vereniging om mee te doen aan Rabo ClubSupport? Cindy van Hamond, Rabobank Tilburg en omstreken, ging eens langs bij Stichting Dorpsraad Klein-Dongen-Vaart. Zij haalden genoeg geld op voor hun doel: een Social Sofa.

https://www.youtube.com/watch?v=G5Cq7hy6eNU