Inschrijving Tilburg Ten Miles geopend

Vanaf vandaag is het mogelijk om in te schrijven voor Midden-Brabants grootste sportevenement: de Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles die op zondag 6 september zal plaatsvinden. Tot en met 13 augustus of eerder als een onderdeel vol zit, kan er voor de diverse onderdelen worden aangemeld.

Verschillende afstanden

Je kunt deelnemen aan de Kinderstad minirun, de Interpolis Familyrun, de Rooi Pannen Cityrun (5 km) of de Fontys Trimloop voor mannen 10 km. Daarna volgen de twee hoofdonderdelen de Rabobank Tilburg Ladies Run over 10 kilometer en de Brabants Dagbladloop over 10 mijl. Bij beide laatste evenementen nemen ook nationale en internationale topatleten deel. Op beide onderdelen werd in 2014 in Tilburg de beste Wereldjaartijd gelopen. Nieuw dit jaar is dat de Familyrun en de Cityrun op de Schouwburgring van start zullen gaan en dwars door het centrum richting finish gaan. Alle onderdelen finishen op de burgemeester Brokxlaan voor de tribune die daar weer komt te staan bij de Koepelhal/Wagenmakerij.

Aanbiedingen

Er zijn tijdelijk speciale aanbiedingen voor lezers Brabants Dagblad en klanten van de Rabobank. De aanmelding voor de Fujifilm Businessrun voor bedrijven start begin mei. Voor de Thebe Extra TTM wandeltocht zullen vanaf medio juni kaarten te koop zijn.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.tilburgtenmiles.nl.