Inschrijving Truck Tour Tilburg 2018 deze week van start

Truck Tour Tilburg

Op zondag 15 april 2018 vindt voor de eenendertigste keer de Truck Tour Tilburg plaats. De gehele maand februari kunnen zowel deelnemers als bedrijven zich via de website  inschrijven.

Truck Tour Tilburg is een jaarlijks terugkerend evenement voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijk beperking. Op deze dag maken een team van vrijwilligers en sponsoren het voor 270 deelnemers mogelijk om mee te rijden in een van de trucks. De 270 wagens rijden in een lange stoet een route van bijna 90 kilometer in de omgeving van Tilburg. De tocht wordt onderbroken voor een lunchpauze bij Van Oort Tentenverhuur, aan de Tijvoortsebaan te Goirle, die hiervoor zijn terrein gratis ter beschikking heeft gesteld.

Start inschrijving

Vanaf donderdag 1 februari 2018 kunnen mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking zich weer inschrijven voor de Truck Tour Tilburg. De deelnemers kunnen zich aanmelden via het inschrijvingsformulier op de website .

Bedrijven en chauffeurs die in het afgelopen jaar hebben deelgenomen ontvangen automatisch bericht van de organisatie. Zij kunnen zich opgeven via het aanmeldingsformulier op de website.

De inschrijving sluit voor zowel deelnemers als bedrijven op woensdag 28 februari 2018. Bij vragen kan er contact worden opgenomen via info@trucktourtilburg.nl.

Deelnemers en bedrijven die zich hebben ingeschreven, ontvangen uiterlijk in de derde week van maart bericht of ze mogen deelnemen aan de Truck Tour Tilburg. In tegenstelling tot voorgaande jaren stuurt de organisatie dit bericht niet per post, maar via de mail.

Vrijwilligers

Op dit moment is Truck Tour Tilburg nog op zoek naar vrijwilligers. Met hun hulp hoopt de organisatie dit evenement wederom tot een groot succes te maken. Neem voor meer informatie contact op met de organisatie.