Inschrijving Truck Tour Tilburg start volgende week

Truck Tour

Op zondag 17 april 2016 vindt voor de negenentwintigste keer de Truck Tour Tilburg plaats. De gehele maand februari kunnen zowel deelnemers als bedrijven zich via de website inschrijven.

Truck Tour Tilburg

Truck Tour Tilburg is een jaarlijks terugkerend evenement voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijk beperking. Op deze dag maken een team van vrijwilligers en sponsors het voor 260 deelnemers mogelijk om mee te rijden in een van de trucks. De 260 wagens rijden in een lange stoet een route van bijna 90 kilometer in de omgeving van Tilburg. De tocht wordt onderbroken voor een lunchpauze bij TTA Truckland BV aan de Nieuw Atelierstraat te Berkel-Enschot, die hiervoor zijn terrein gratis ter beschikking heeft gesteld.

Inschrijven

Vanaf maandag 1 februari 2016 kunnen mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking zich weer inschrijven voor de Truck Tour Tilburg. De deelnemers kunnen zich aanmelden via het inschrijvingsformulier op de website www.trucktourtilburg.nl.

Bij vragen kan er contact worden opgenomen met Denise van Raak via telefoonnummer 06 – 1217 7532. Zij is bereikbaar van maandag t/m woensdag van 19.00 – 21.00 uur. Inschrijven is uitsluitend via de website mogelijk.

Bedrijven en chauffeurs die in het afgelopen jaar hebben deelgenomen ontvangen automatisch bericht van de organisatie. Zij kunnen zich opgeven via het aanmeldingsformulier op de website. De inschrijving sluit voor zowel deelnemers als bedrijven op maandag 29 februari 2016.

Vrijwilligers gezocht

Op dit moment is Truck Tour Tilburg nog op zoek naar vrijwilligers en sponsoren. Met hun hulp hoopt de organisatie dit evenement wederom tot een groot succes te maken. Neem voor meer informatie contact op met de organisatie van de Truck Tour Tilburg via info@trucktourtilburg.nl.