Inschrijving Truck Tour volgende week van start

Truck Tour Tilburg 2017

Truckliefhebbers opgelet! vanaf volgende week kun je je weer inschrijven voor de dertigste editie van de Truck Tour. De truck tour vindt dit jaar plaats op zondag 23 april 2017.

Inschrijven

Vanaf woensdag 1 februari 2017 kunnen mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking zich weer inschrijven voor de Truck Tour Tilburg. De deelnemers kunnen zich aanmelden via het inschrijvingsformulier op de website.

Bij vragen kan er contact worden opgenomen met Denise van Raak via telefoonnummer
06  – 1217 7532.  Zij is bereikbaar van maandag tot en met woensdag van 19:00 uur tot 21:00 uur. Inschrijven is uitsluitend via de website mogelijk.

Bedrijven en chauffeurs die in het afgelopen jaar hebben deelgenomen ontvangen automatisch bericht van de organisatie. Zij kunnen zich opgeven via het aanmeldingsformulier op de website. De inschrijving sluit voor zowel deelnemers als bedrijven op dinsdag 28 februari 2017.

Truck Tour

Truck Tour Tilburg is een jaarlijks terugkerend evenement voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijk beperking. Op deze dag maken een team van vrijwilligers en sponsors het voor 270 deelnemers mogelijk om mee te rijden in een van de trucks. De 270 wagens rijden in een lange stoet een route van bijna 90 kilometer in de omgeving van Tilburg. De tocht wordt onderbroken voor een lunchpauze bij Barge Terminal Tilburg (BTT), aan de Geminiweg te Tilburg, die hiervoor zijn terrein gratis ter beschikking heeft gesteld. De tour vind dit jaar plaats op 23 april 2017.

Vrijwilligers

Op dit moment is Truck Tour Tilburg nog op zoek naar vrijwilligers en sponsoren. Met hun hulp hoopt de organisatie dit evenement wederom tot een groot succes te maken. Neem  voor meer informatie contact op met de organisatie van de Truck Tour Tilburg via info@trucktourtilburg.nl.