Schrijf je in voor de verenigingenmarkt van Winkelcentrum Heyhoef

verenigingenmarkt

Ben jij klaar om je vereniging, stichting of vrijwilligersorganisatie te presenteren aan het grote publiek? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor de verenigingenmarkt van Winkelcentrum Heyhoef.

Op zondag 1 oktober organiseert Winkelcentrum HeyHoef voor de twaalfde keer deze markt. Verenigingen en stichtingen kunnen zich nu opgeven.

Inschrijven voor de verenigingenmarkt

Wil jij jouw vereniging presenteren op deze markt van non-commerciële- en/of vrijwilligersorganisaties die actief zijn in Tilburg op het gebied van sport, muziek, cultuur of zorg en welzijn? Dit kan via het inschrijfformulier dat te downloaden is via de website van de Heyhoef. Je kunt het formulier ook ophalen bij Jamin in de Heyhoef.

Er zijn geen kosten verbonden aan de inschrijving voor de markt. De winkeliersvereniging stelt voor iedere deelnemer een kraam beschikbaar. Er is tijdens de markt ook een podium aanwezig waar demonstraties gegeven kunnen worden. Wil jij dus meer leden of vrijwilligers werven, of gewoon meer naamsbekendheid voor je vereniging? Schrijf je dan snel in.

Tijdens de verenigingenmarkt zijn de winkels op de Heyhoef geopend van 12.00 tot 17.00 uur.