Inschrijving verenigingsmarkt Winkelcentrum Heyhoef geopend

verenigingsmarkt winkelcentrum heyhoef

Zin in een verenigingenmarkt? Klaar om je vereniging, stichting, vrijwilligersorganisatie te presenteren aan het grote publiek? Schrijf je dan in voor de verenigingsmarkt op zondag 25 augustus.

Winkelcentrum Heyhoef organiseert voor de 14de keer een verenigingenmarkt waarbij alle verenigingen en stichtingen zich kunnen opgeven. Een markt van non-commerciële (vrijwilligers) organisaties actief in Tilburg op het gebied van onder andere sport, muziek, cultuur, zorg en welzijn.

Inschrijven voor de verenigingsmarkt

Wilt jouw vereniging zich presenteren op deze verenigingendag? Geef dan je dan op via het inschrijfformulier dat vanaf de website te downloaden is. Ook bij Jamin in winkelcentrum Heyhoef is het inschrijfformulier op te halen. Er zijn geen kosten aan verbonden, de winkeliersvereniging stelt voor elke deelnemer een kraam beschikbaar.

Wil je graag laten zien wat jouw vereniging in huis heeft? Maak dan gebruik van het podium waar demonstraties gegeven kunnen worden. Een prima manier om meer leden of vrijwilligers te werven gedurende deze dag voor je vereniging.

Praktische informatie

Tijdens deze Verenigingenmarkt op koopzondag 25 augustus zijn de winkels geopend van 12.00 uur en 17.00 uur. De verenigingenmarkt valt ook dit keer samen met het grootse event Piazza Cultura. De Verenigingenmarkt is gratis te bezoeken tussen 12.00  en 17.00 uur.