Inschrijvingen gestart voor Christmas Carol Contest bij Peerke Meubelen!

Kan jij niet wachten tot de radio’s weer overspoelen met kerstmuziek? En vind jij het leuk om in de pen te klimmen en een eigen lied te schrijven? Heb jij allebei de vragen met ‘ja’ beantwoord? Doe dan vooral mee aan de Christmas Carol Contest op 17 december. Benieuwd? Lees snel verder!

Bij Peerke Meubelen en Berlijn Café kunnen ze niet wachten tot het weer kerst is! Zing jij de sterren van de hemel? Dan moet je zeker meedoen aan de Christmas Carol Contest!

Elke muziekstijl is welkom tijdens het evenement. Zolang je nummer over Kerst of over de winter gaat zit je goed! Dus pak je kans en laat jouw kersthit horen aan Tilburg bij Peerke Meubels. Heb jij geen liedje en wil je toch een kijkje nemen bij het Christmas Carol Contest? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Plof lekker neer op een comfortabele bank en geniet van de kerstmuziek en een lekker drankje verzorgd door Berlijn Café!

Inschrijven gestart

De inschrijvingen zijn gestart! Wees er snel bij, want vol=vol! Ben jij diegene die het mooiste kerstlied kan maken én zingen? Twijfel dan niet en meld jezelf snel aan door middel van een mailtje te sturen naar muziek@berlijncafe.nl

Toffe prijzen

De winnaar gaat zeker niet met lege handen naar huis. De winnaar mag namelijk optreden tijdens Koningsdag op Korvel, Festival Mundial en Festival Oude Dijk. Daarnaast krijgt de winnaar €150,-! Hoe tof is dat?