Inschrijvingen Rondje Tilburg geopend

Hardlopers, wandelaars, fietsers en mountainbikers kunnen zich inschrijven voor Rondje Tilburg 2014. Het is een Sportfestival waaraan iedereen kan meedoen, zo ook wheelers en barefoot runners. Op zondag 4 mei 2014 vindt de 4e editie van het event plaats met het Tilburgse Leijpark als centrale ontmoetingsplaats.

Rondje Tilburg is het enige evenement in Nederland dat de vier populaire sporten in één programma aanbiedt. Na drie edities heeft het event een gevestigde naam neergezet. Het is inmiddels het grootst georganiseerde sportevent in de regio Tilburg. De organisatie is in handen van sportmarketing- en evenementenbureau ProRun.

Korting inschrijfgeld
Dit jaar wil ProRun voor zo’n 6.000 hardlopers, wandelaars, fietsers en mountainbikers uit Tilburg en de rest van Nederland één groot Sportfestival neerzetten. Bij die ambitie past de locatie van het Leijpark met een bruisend festivalkarakter. Alle sporters profiteren tot en met 31 december 2013 van de inschrijfprijzen van 2013. Daarna gelden de prijzen van 2014. Ook de teaminschrijvingen gaan spoedig open.

Nieuwe site
Bezoekers van de nieuwe site www.rondje-tilburg.nl worden ondergedompeld in de sfeer van het Sportfestival in beeld, verhalen en video. Inschrijven gaat met het nieuwe formulier simpel en prettig. De agenda op de site wordt continue geüpdatet met clinics, trainingen en acties waaraan sporters meestal kosteloos mee kunnen doen.

Over ProRun
ProRun is een professioneel sportmarketing- en evenementenbureau en is gespecialiseerd in het creëren van innovatieve sportmarketing concepten. Daarbij is ProRun.nl de grootste informatieve hardloopwebsite van de Benelux. Daarnaast zijn er ruim 500 vrijwilligers die zich inzetten voor het breedtesport evenement. De totale organisatie groeit hard, mede met het oog op 2016. Dan moet Rondje Tilburg een tweedaags sportevent zijn waarbij alle sportaanbieders en verenigingen in het Stappegoor sportgebied betrokken zijn.