Inschrijvingen voor de JOST Starterstrofee zijn begonnen

Jost-Starterstrofee

Tilburg zit vol met talentvolle ondernemers. Ondernemers die ook in het zonnetje gezet mogen worden. Dat gaat dan ook gebeuren tijdens de uitreiking van de JOST Starterstrofee op woensdag 20 oktober. De organisatie van deze uitreiking is in volle gang. Na een aantal voorrondes en halve finale, zullen kandidaten in een spannende finale strijden om de trofee. Het is inmiddels dan ook mogelijk om je als bedrijf in te schrijven of bedrijven aan te dragen. Lees snel verder. 

Werving kandidaten

Ken of ben jij een ondernemer die op bijzondere wijze vorm heeft gegeven aan zijn of haar onderneming? Geef deze kandidaat dan op voor de Starterstrofee. Aan deelname zitten wel enkele voorwaarden verbonden:

  • Niet langer dan 3 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • Onderneming is geen franchise
  • Ondernemer is minimaal 30 uur per week in zijn of haar onderneming actief
  • Is ook het gezicht van de onderneming
  • Is gevestigd in de regio Tilburg

Prijzen en sponsoring

De organisatie va de JOST Starterstrofee is nog op zoek naar leuke en originele prijzen voor de winnaars. Heb jij als bedrijf iets leuks te bieden voor de eventuele winnaars? Neem dan vooral contact op met de organisatie. Of het nu gaat om een professionele fotoshoot, jaar lang gratis boekhouden, communicatieadvies of iets anders: het is allemaal welkom. Je kunt contact opnemen via communicatie@jost.nl.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de JOST Starterstrofee en deelnemers aandragen? Check dan vooral de website voor alle actuele informatie.