Instagram wooninspiratie uit Tilburg

Tilburg wordt steeds mooier. Met projecten als ’t Schonste Stròtje van Tilburg, de ontwikkelingen in de Spoorzone en het bruisende Dwaalgebied is Tilburg hipper dan ooit. Die creativiteit verwerken Tilbugers dan ook graag in het interieur. Kijk hier naar de fijne wooninspiratie die andere Tilburg deelden op Instagram.

Heb je nog oude borden in je kast staan? Gooi of geef ze dan niet weg. Maak er mooie schilderingen op en hang ze op aan de muur. Een schitterend kunstwerk zal er ontstaan zoals Meneer en Mevrouw Van Hout dit ons laat zien.

@meneerenmevrouwvanhout3

Ook bij Casa Blanco kun je terecht voor leuke wooninspiratie. Lekker fleurig en met veel geur en kleur. Je oude kandelaren en fotolijstjes moet je niet weggooien want ze kunnen een leuke bijdrage hebben aan je interieur.

@pvmphoto

We zien steeds vaker dat hout een terugkerend materiaal is in ons interieur. En bij het zien van onderstaande foto van Meneer en Mevrouw Van Hout snappen wij waarom!

@meneerenmevrouwvanhout2

Kringloop Tilburg heeft ook een aantal leuke interieurtips. Een aantal do-it-yourself’s waarmee jij je interieur snel, gemakkelijk en goedkoop kunt oppimpen.

kringloop tilburg

10650038_811669628914684_2170707548256139951_n

Heb jij een kale muur in je tuin waar je steeds tegenaan kijkt? En wil je die opfleuren? Schakel dan een graffiti artiest in om je muur in de tuin op te pimpen. Dan kan het er zo uit komen te zien:

@dutchgraffiti_com