logo

Citymarketing organiseert een InstaMeet tijdens de Tilburgse kermis

instameet

Voor het derde jaar organiseert Citymarketing Tilburg samen met Anne Travel Foodie weer een InstaMeet op de Tilburgse Kermis. Een avond speciaal voor Instagrammers die meer willen leren over fotografie, mede-Instagrammers willen ontmoeten en foto’s willen maken op de Tilburgse Kermis. Voorgaande jaren lag de focus op food en fotografie, dit jaar op festivals rondom de Tilburgse Kermis.

Foto header: Amber Meulenbroeks

De InstaMeet vindt plaats op dinsdag 23 juli in Hotel Mercure. Je krijgt een workshop ‘festivalfotografie’ van fotograaf Raldo Neven en een Instagram workshop van Anne Travel Foodie. Daarna is er tijd om foto’s te maken op de festivals van de Tilburgse Kermis. Na het inleveren van de foto’s wordt de winnaar bekend gemaakt. De prijs is tof: namelijk een berg muntjes voor Desperado’s Roadshow! Bovendien worden de mooiste foto’s in Tilburg tentoongesteld en krijgt iedere deelnemer na afloop een goodiebag.

Meedoen aan de InstaMeet

Denk jij: ik wil ook meedoen!? Dat kan! Voor €15,- ben jij erbij. In totaal kunnen er dertig mensen meedoen, maar wees er wel snel bij, want afgelopen jaren zat de InstaMeet helemaal vol. Dit is handig om te weten:

  • Je kan alleen meedoen als je een openbaar Instagramprofiel hebt;
  • Je bent beschikbaar op dinsdag 23 juli 2019 van 17.30 tot 22.00 uur;
  • Je bent bereid je foto’s op Instagram te delen met #InstameetTK
  • Je hoeft niet met een spiegelreflexcamera te schieten, mag ook gewoon met je smartphone;
  • Aanmelden kan door te mailen naar ben.smit@marketingtilburg.nl.

Dit waren de winnaars van eerdere jaren

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lips like sugar #instameettk #tilburgsekermis #tilburgcity

Een bericht gedeeld door Amber Angenent (@amberangenent) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Last year I took this photo at @detilburgsekermis, with which I won the first prize at #instameettk. Legendary dude. #tilburgsekermis #throwback

Een bericht gedeeld door Kirsten (@shotbykirsten) op