InstaMeet op de Tilburgse kermis: Instagrammers gezocht

Door de vele attracties, miljoenen lampjes, honderdduizenden bezoekers per dag en mooie gebouwen is de Tilburgse kermis een prachtig evenement om te fotograferen. Professionele- en hobbyfotografen trekken de stad in om de mooiste foto’s te maken. Ook verschillende bekende Instagrammers komen naar Tilburg om mooie foto’s van de kermis te maken en te delen via hun social media kanalen. 

Speciaal voor Instagrammers organiseren Citymarketing Tilburg, Fotografille en Tilburg.com een InstaMeet waar jij als Instagrammer bij aanwezig kunt zijn. Tijdens deze InstaMeet krijg je een workshop fotograferen met lange sluitertijd door fotograaf Camiel Donders, een workshop fotograferen voor Instagram door Jasper van Bladel en ga jij natuurlijk zelf het kermisterrein op om prachtige foto’s te maken. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de mooiste foto’s met de #tilburgsekermis op Instagram worden geplaatst en win je misschien wel een hele mooie prijs die wordt verzorgd door HEMA.

Deelnemen aan de InstaMeet

Lijkt het jou leuk om als Instagrammer deel te nemen aan de InstaMeet op de Tilburgse kermis? Dat kan als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Je bent woensdag 26 juli tussen 17:15 – 22:00 uur beschikbaar
  • Bent actief op Instagram
  • Je hebt minimaal duizend volgers op Instagram
  • Je bent op zoek naar hele gave content om te delen op je eigen Instagram-pagina.

Voldoe je aan bovenstaande eisen? Mail dan vandaag nog naar ben.smit@marketingtilburg.nl en wellicht word je uitgenodigd voor de InstaMeet.
[wpbrzone id=22]

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis: