@amberangenent & @tim_wouters89 winnen fotowedstrijd Tilburgse kermis

Tim Wouters en Amber Angenent zijn de winnaars van de #InstameetTK 2018. De winnende plaatjes zijn samen met de foto’s van de andere deelnemers vanaf vrijdag 27 juli te zien aan de Heuvelring in het leegstaande pand links van T-Drinks.

#InstameetTK is een bijeenkomst tijdens de Tilburgse Kermis voor instagrammers met passie voor fotografie. De instagrammers werden op donderdag 26 juli door @anne_travel_foodie en @merel_pics_photography getrakteerd op twee fotografie-workshops; food-fotografie & portretfotografie. Na de workshops mochten alle deelnemers de kermis op om de opgedane kennis toe te passen en de allermooiste foto’s te schieten tussen al het kermisgeweld. De foto’s van Tim Wouters en Amber Angenent vielen in de prijzen

Ambassadeur voor de stad

Deze tweede editie van #InstameetTK stond in het teken van ‘Brabant Celebrates Food’ & ‘De Tilburgse Kermis-beleving’. #InstameetTK is een initiatief van Marketing Tilburg en dient als een uitnodiging voor Tilburgers om als ambassadeur voor de stad te fungeren. Ruim 50% van de deelnemers waren Tilburgers dit jaar, de andere helft van de deelnemers kwam uit de rest van het land. #InstameetTK onderstreept het belang om bewoners te activeren, de kermisbeleving te verspreiden en om ‘Brabant Celebrates Food’ uit te dragen. Een knap staaltje verbinden dus:-)

De winnende foto’s

#InstameetTK
Foto door: Amber Angenent
Tim Wouters
Foto door: Tim Wouters