Instituut broers open avond

Instituut Broers is gespecialiseerd in middelbare beroepsopleidingen (MBO). Ons onderwijs is zowel theoretisch als praktisch. We werken met kleine groepen en bieden aansprekende extra’s. Een lesrooster zonder tussenuren en het voorkomen van lesuitval is in jouw voordeel. Je krijgt een persoonlijke benadering en prima instructies van goede docenten. De meeste opleidingen kennen een betaalde BPV-periode (beroepspraktijkvorming) en baangarantie. Bij Broers zit je goed!

Omdat het aantal studenten per vestiging beperkt is, voel je jezelf meteen thuis. Veel studenten gingen je al succesvol voor en bekleden nu goede functies in het bedrijfsleven of het onderwijs. Broers zorgt ervoor dat de aansluiting op de praktijk perfect is. Het percentage geslaagden is bijzonder hoog.

Open avond op dinsdag 26 januari vanaf 19.00 uur – 21.30 uur

Ipad Mini Cadeau!

Ben jij onze Pilot?

Aankomend schooljaar starten wij met een pilotgroep draadloos werken op je tablet tijdens de les. Hartstikke modern in het onderwijs! Doe je mee?

Reserveer een plaats!

Schrijf je in en reserveer een opleidingsplaats direct op onze open dag 26 januari. Dan ontvang jij bij de start van je opleiding een iPad mini cadeau! Natuurlijk kom jij ook tussen 11.00 en 16.00 uur? Tot aanstaande zondag.

Meer informatie klik hier!

instituut broers