Intents Festival 2014 met camping

Intents Festival 2014 – festivalcamping // voorverkoop op 7 & 9 januari 2014
Op 30 & 31 mei en 1 juni gaan we los met een de 11de editie van Intents Festival. Voor het eerst is er op Intents Festival een festivalcamping met een pre-party. Daarnaast zijn de voorverkoopdata bekend en wordt de minimumleeftijd aangepast.

NIEUW: Camping
Wij willen Intents Festival bezoekers de ultieme Intents-weekend ervaring bieden. Daarom komt er een speciale festival camping. Op deze camping kun je vanaf vrijdag 30 mei terecht tot en met maandag 2 juni. Op vrijdagavond komt er een speciale camping pre-party op het festivalterrein. De camping is gelegen op enkele minuten lopen van het festivalterrein. Voor de festivalcampinggasten komt er een speciale parkeerplaats dicht bij het campingterrein en op de camping zullen ruim voldoende faciliteiten aanwezig zijn.

Voorverkoop
Dinsdag 7 januari (camping en/of weekendtickets)
Vanaf dinsdag 7 januari 2014 om 20.00 uur zijn er een gelimiteerd aantal camping en/of weekendtickets verkrijgbaar. Campingtickets zijn verkrijgbaar in combinatie met weekendtickets. Daarnaast verloten we maar liefst 100 gratis VIP-upgrades onder de eerste 500 verkochte weekend/camping-tickets.

Donderdag 9 januari (losse dag tickets)
Op donderdag 9 januari 2014 om 20.00 uur gaan de losse dagkaarten (Day 1 en/of Day 2) in de verkoop. Ook hier hebben wij een leuke actie en krijgen de eerste 500 bestelling een merchandise voucher ter waarde van € 5,-. Deze is te besteden in de Intents Festival webshop. Afgelopen editie was Intents Festival Day 1 binnen één uur uitverkocht en gingen de weekendkaarten ontzettend hard. Zorg er daarom voor dat je er snel bij bent.

Drink & food coins
Ook kun je vanaf 7 januari voordelig tickets voor drink & food coins kopen die je kunt omwisselen voor munten tijdens het festival. Deze zijn goedkoper dan op het festival en kun je afhalen bij de entree.

Minimum leeftijd: 17 jaar
Zoals jullie ongetwijfeld weten heeft de overheid besloten om de alcoholleeftijd te verhogen van 16 naar 18 jaar. Dit leidt er voor ons toe dat we de minimumleeftijd voor Intents Festival verhogen. Wij vinden echter dat iedereen die vorig jaar op Intents Festival is geweest ook dit jaar de gelegenheid moet krijgen om weer te komen. Daarom verhogen wij de minimumleeftijd naar 17 jaar voor alle festivaldagen en de camping.

Nog even herinneringen ophalen van dit jaar? Kijk dan op ons YouTube account.

Voorverkoopdata
Dinsdag 7 januari (camping en/of weekendtickets)
Donderdag 9 januari (losse dag tickets Day 1 en/of Day
2)

Visit the festival camping-grounds and experience a magical weekend!
Intents Festival: The Lost treasure